- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 48
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim normalde buyumus olmasi lazim.doktorun takip ocin cagirmadimi.mobil uygulama seni yaniltir ama.. klomen yumurtaliklari uyardigi icin yumurtalar daha erken olgunlasip catlayabilir.bunu en iyi doktorun soyler.2 gunde bir cagirmasi lazimdi doktorunungünde 2 klomen kullanımıyla adetimin 11. günü sadece 10 mm yumurtam oluşmuştu. bugun adetimin 17. günü. ve mobil uygulamam yumurta günümün bugun olduğunu söylüyor.biraz daha büyümüs müdür. bu şekilde hamile kalınabilir mi. pko var bu arada... teşekkür ederim.
Canim normalde buyumus olmasi lazim.doktorun takip ocin cagirmadimi.mobil uygulama seni yaniltir ama.. klomen yumurtaliklari uyardigi icin yumurtalar daha erken olgunlasip catlayabilir.bunu en iyi doktorun soyler.2 gunde bir cagirmasi lazimdi doktorunun
Saçmalama kaç mm olmasını bekliyorsunuz :) 18mm den sonra doktorlar tamam diyor zatenKızlar bende cuma günü gittim sağda 4 yumurta olurmuş solda 24 milim dedi çatlamak üzere dedi ama sanki çok büyümemiş mi kafama o takıldı pazartesi tekrar gitcem sanki çatlamayacak gibi hissediyorum![]()
Bende pco hastasıyım cnm klomen kullandım günde 2kere klomen bitince gttim 8-9 mm yumurta oluşmuş Dr bu ay vermicem klomen adetini ol olmazsan test yap negatif çıkarsa tarlusal ile adet gör gel dedi adetime 6 gün var ama çok kasık ağrım var ve belimde ağrıyor aynısını ben de düşünüyorum acaba Dr oluşmamış dediği yumurta catladimi die dusunuorum inşallah catlamistr bu durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenen varDr inşallah bize yazarlargünde 2 klomen kullanımıyla adetimin 11. günü sadece 10 mm yumurtam oluşmuştu. bugun adetimin 17. günü. ve mobil uygulamam yumurta günümün bugun olduğunu söylüyor.biraz daha büyümüs müdür. bu şekilde hamile kalınabilir mi. pko var bu arada... teşekkür ederim.
Saçmalama kaç mm olmasını bekliyorsunuz :) 18mm den sonra doktorlar tamam diyor zaten
önümüzdeki ay üzel haberler ver bizeCanım dediğin gibi olmuş çatlamış yani çok şükürhatta sağdaki 14 milim de 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi
Ayy inşallah canım hepimiz deönümüzdeki ay üzel haberler ver bize
Canım dediğin gibi olmuş çatlamış yani çok şükürhatta sağdaki 14 milim de 18 milim olmuş çalışmaya devam dedi
Ayy inşallah tatlım yaa iyi haber vermek istiyorum bende artıkYoksam ikiz mi geliyor :)