Gebeliğe Hazırlık Yumurta buyuklugu (resimli)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278

Merhabalar kızlar ben 5 gün klomen kullandım bugün adetin 11.ci günü kontrole gittim cuma gününe gün verdi sizce bu durum normal mi ? Bu arada incir yesem faydası olacak mı ?

Merhaba ben günde 2 defa kullandım. Adetin 2. günü başladım 5 gün kullandım. Adetin 9.günü ölçümde 19 ve 16mm 2 yumurtam vardı. Yarın 11. gün olacak ne diyecek bilmiyorum. Normal mi bilmiyorum ama belki fikir olur diye yazdım.

Ben adetin 5.ci günü başladım 5 gün kullandım bugün 11.ci günüm 7 gün adet oluyorum sizin güzel büyümüşler catlatma iğnesi verir herhalde inşallah

Eki Görüntüle 2695230

Merhabalar kızlar ben 5 gün klomen kullandım bugün adetin 11.ci günü kontrole gittim cuma gününe gün verdi sizce bu durum normal mi ? Bu arada incir yesem faydası olacak mı ?
Ben de adetin 5. Günü başladım 5 gün, günde 2 doz kullandım. Bugün doktora gittim yani adetin ilk gününü 1 sayarsak 14. Gün. Yumurtalar 15-16 mm çıktı. Biraz daha büyüsün dedi pazartesiyi değerlendir çarşamba gel dedi bana da, yani olabilir, incir hakkında bilgim yok ama ilaç kullanmışsın bu ay, o yüzden bence başka etkisi olcak bişe yapmamalısın

Olmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…