Gebeliğe Hazırlık Yumurta boyutu ne olmali ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Jeanne1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2019
26
9
1
31
Öncelikle merhaba ben cocuk sahibi olmak işitiyorum ve bunun için klemon diye bir ilaç kullandım doktora kontrole gittiğim de ultrasondan bir kağıt çıktısı verdi üzerinde biseyler yazıyor anlamadım anlayan var mi

Eklentiler

• 20190912_114119.jpg
    20190912_114119.jpg
    102,5 KB · Görüntüleme: 141
Öncelikle merhaba ben cocuk sahibi olmak işitiyorum ve bunun için klemon diye bir ilaç kullandım doktora kontrole gittiğim de ultrasondan bir kağıt çıktısı verdi üzerinde biseyler yazıyor anlamadım anlayan var mi
Doktorunuz neden açıklama yapma zahmetinde bulunmadiki.. canim yumurtanın enini boyunu ölçüp ortalamasını yumurta büyüklüğü olarak belirliyolar seninki sadece boydan ölçmüş yanı 16mm falan gözüküyo tahminimce
Çatlatma iğnesi vericeni söyledimi ?

Ayrıca adetin başladığı tarihten itibaren kaçıncı günündesin

Doktorunuz neden açıklama yapma zahmetinde bulunmadiki.. canim yumurtanın enini boyunu ölçüp ortalamasını yumurta büyüklüğü olarak belirliyolar seninki sadece boydan ölçmüş yanı 16mm falan gözüküyo tahminimce
Iğne falan vermedi al bunu sende kalsın önümüzde ki ay adetin geçerse gel adet olursan da prolaktin bakicak gene yuksek çıkmıştı çünkü adetim biteli 6 gün oldu

16 mm olması iyi mi

16 mm iyi mi peki

Bide ben kan testi yaptırdım tanı da kadın infertilite yazıyor kısır demek mi ama daha önce gebeliğin oldu yani labaratuar gebeliği oldu

Back