• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yumurta beyazı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

seyma90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2009
14
0
86
Bursa
slm arkadaslar kızım 6 aylık yumurtanın sarısını veriyorum beyazına ne zaman baslamalıyım?

+güle güle büyüt bebişini canım yumurtanın beyazı bir yaşından sonra veriliyor sonra muz süt bir yaşından sonra verilir

bu alerji durumu bebeklere göre değişiyor..6 aylıkken sarısının yarısını verdim.7 aylıkken tamamını..8 aylıkken de biraz biraz beyazını ekledim.bi reaksiyon olmayınca 9.ayında tamamını vermeye başladım.şimdi haftada 5 gün tam yumurta yiyor..bebeğine yan etkisi olup olmadığına bakman lazım.bi sıkıntı olursa 1 yaşına kadar beklemelisin.

ben 1 yaşına kadar beyazı yasak diye duymuştum ama 10. ay kontrolünde doktor artık verebilirsin dedi, vermeye başladım artık beyazını da yiyor bebişim

Back