• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yumurta Allerjisi Lütfen Bakın ..!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sfz2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
18
0
86
İstanbul
--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar. Hepinize günaydın. 4 buçuk aylık kız bebeğim var. Sadece anne sütü veriyorum. 6 aydan itibaren ek gıdalara geçeceğimiz için şimdiden tatlara alışsın diye biz bişeyler yerken onada tattırıyorum öle ufak tefek. Dün akşam anneannesi yumurta tattırdıktan bi kaç dakika sonra ağzının kenarları falan döktü. Bu sabahta bütün vücudunun döktüğünü farkettim :( çok üzüldüm. Memlekette olduğumuz için dr muzu aradım henüz ulaşamadım kendisine . Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen . Yani kızım hiç yumurta yiyemiycekmi ? :2:

Yumurtanın beyazını vermeyin 1 yaşına kadar. 6 aylık olunca sarısından çok az verirsin alerji olursa 1 hafta sonra tekrar denersin alerji yapmazsa yavaş yavaş artırırsın. İlk tattığında vücudun tepki vermesi normal.

benım kızım 5 yasında ve yumurtaya alerjısı var ama sadece yazın yedıgınde oluyor kısın her gunde yese bısey olmuyor yazın bır kerede yese heryerınde kasıntılı sıvılceler olsuyo ben 1 yasından berı kızıma yazın yumurta yedıremıyorum ole test falanda yaptırmadım kendı kendıme kesvettım doktora goturdugumde sız takıp edeceksınız dıyo ve alerjı surubu falan yazıp gonderıyodu bende kızıma fazla yedırmemeye calısıyorum aslında ck faydalı bır besın ama malesef

Yumurta şimdi ağır gelmiş olabilir 6 ayını doldurmasını bekleseydiniz keşke.
Benim kızımında vardı 1 yaşına kadar haftada iki kere yedirdiğim oluyordu.Şimdi her gün mutlaka bi yumurta yediriyorum geçti bizimki yani.

Yumurtanın beyazını vermeyin 1 yaşına kadar. 6 aylık olunca sarısından çok az verirsin alerji olursa 1 hafta sonra tekrar denersin alerji yapmazsa yavaş yavaş artırırsın. İlk tattığında vücudun tepki vermesi normal.

Hıımm... Bu kadar az bi miktarla bütün vücudu dökünce korktum bi an. Bugün baktım azalmış bayağı kırmızılıklar. 6 aylık olunca deniycem sarısını o zaman. tşk.

Yumurta şimdi ağır gelmiş olabilir 6 ayını doldurmasını bekleseydiniz keşke.
Benim kızımında vardı 1 yaşına kadar haftada iki kere yedirdiğim oluyordu.Şimdi her gün mutlaka bi yumurta yediriyorum geçti bizimki yani.

Toplasanız fındık kadar gitmemiştir midesine. Ne bileyim düşünemedim bi an. Bide yeğenlerimde falanda hiç rastlamamıştım o yüzden hiç bilgim yoktu. İnşallah bizimkide geçicidir.

Evet her çocuk bir olmuyor her cinslikte bizimkileri bulur dimi:))Ben öyle demiştim:))
Hayırlısı inş geçicidir.

Back
X