• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta Allerjisi Lütfen Bakın ..!

sfz2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
18
0
86
İstanbul
Selam arkadaşlar. Hepinize günaydın. 4 buçuk aylık kız bebeğim var. Sadece anne sütü veriyorum. 6 aydan itibaren ek gıdalara geçeceğimiz için şimdiden tatlara alışsın diye biz bişeyler yerken onada tattırıyorum öle ufak tefek. Dün akşam anneannesi yumurta tattırdıktan bi kaç dakika sonra ağzının kenarları falan döktü. Bu sabahta bütün vücudunun döktüğünü farkettim :( çok üzüldüm. Memlekette olduğumuz için dr muzu aradım henüz ulaşamadım kendisine . Bu konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi lütfen . Yani kızım hiç yumurta yiyemiycekmi ? :sinifsinif:

merhaba canim,

benim kiz kardesim 6 aylikken annem ona yumurta vermeye kalkti fakat dedigin gibi heryerinde sivilceler cikti. ve inanilmaz hasta oluyordu. doktora gittik alerjisi cikti. Suan ne yumurta nede yumurtaylan yapilan kek filan yiyebiliyor. buarada muz cilekde yiyemiyor. Omur boyu yasakladi doktor. her yiyisinde hastalaniyor. Suan 6 yasinda kardesim.

Back