• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurta akı kıvamında akıntı hamile olabilir miyim?

fb341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
934
45
318
İstanbul
doktorum 4-5 ay kullanmam için adet düzenleyici progestan vermişti pko olduğu için... bende bu süreyi aştığım için ilk defa bu ay hapı almayı bıraktım hiç birşey düşünmedim yumurtlma günleri ilişki oldu.
dün adet olmam gerekirdi olmadım 2-3 gündür yoğun miktarda akıntım var adet günü böyle birşeyle karşılaşmamıştım. Yumurta akı kıvamında berrak şeffaf wc de akıp giden uzayan ilginç bir akıntı...
O kadar stres yaptım ki acabalardan sıkıldım artık... Sol yumurtalığımda ara ara kramplar oluyor bugün belimde de biraz ağrı var... İnşalalh hamileyimdir :(

inşallah hamilesindir. Günün geçmiş ben senin yerinde olsam hemen test yapardım burada okuduğum belirtilerin aynısını yazmışsın hamile olabilirsin güzelim. Şimdi hemen bir eczaneye gidip bir test al sonuç neyse çıkar zaten :34:

inşallah hamilesindir. Günün geçmiş ben senin yerinde olsam hemen test yapardım burada okuduğum belirtilerin aynısını yazmışsın hamile olabilirsin güzelim. Şimdi hemen bir eczaneye gidip bir test al sonuç neyse çıkar zaten :34:

canım deme nolur ya... öyle korkuyorum ki :( zaten pko beni yeterince gerdi kaç kez test yaptığımda o tek çizgiyi görünce hayal kırıklığı yaşamak kötü. bu ay hiç bişey düşünedim kafamdan attım ama şimdi böyle olunca gel de stres yapma hapı bıraktım adet günüm geldi adet olmadım üstelik enteresan akıntılarım oldu.... yine de hiç ümit edemiyorum test de almaa cesaretim yok geçsin biraz daha.... Allahım hayırlısını versin inşallah :(

canım bende pkoyum ve bekarım
o akıntı bende bile oluyor yaa çok yoğun ve yumurta akı gibi aynı
pko dan kaynaklanan bişe mi acaba
inşallah hamilesidir ama

canım bende pkoyum ve bekarım
o akıntı bende bile oluyor yaa çok yoğun ve yumurta akı gibi aynı
pko dan kaynaklanan bişe mi acaba
inşallah hamilesidir ama

doktorunu iyi seç canım tedavini ol ilerde çok sıkıntı yaşarsın allah korusun. Yani bilemiyorum neyden kaynaklı oldu hayırlısı yine hüsran olacak diye kendimi kaptırmıyorum zaten.

Biz seni ümitlendirmiyoruz ki sadece temennide bulunuyoruz. İnşallah hamilesindir diyorum. Belirtiler benziyor ama başka bişeyde olabilir onun için test yap bu durumdan kurtul diyorum. En azından hamilemiyim değil miyim stresinden kurtulursun. Bak sende durumun farkındasın hamileysen sevinirsin bizde seninle seviniriz. Değilsende dünyanın sonu değil Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Böyle düşün her şeye sebepler dairesinden bak. Gönlüm isteğinin gerçekleşip bir an önce mutlu haberi almandan yana. Seni en iyi bilen sensin onun için üzme tatlı canını :70:

• Beğen
Reactions: gir
doktorunu iyi seç canım tedavini ol ilerde çok sıkıntı yaşarsın allah korusun. Yani bilemiyorum neyden kaynaklı oldu hayırlısı yine hüsran olacak diye kendimi kaptırmıyorum zaten.

tedavi olmyom canım şaunda kendi haline bıraktım 2ay da bir adet oluyom:5:
inşallah hamilesindri yaaaaaa çok sevinirim adına banada umut olur ama bence git test al hemen çünkü zaten eninde sonunda bakıcaksın ve heşey olucağına varıcak

Biz seni ümitlendirmiyoruz ki sadece temennide bulunuyoruz. İnşallah hamilesindir diyorum. Belirtiler benziyor ama başka bişeyde olabilir onun için test yap bu durumdan kurtul diyorum. En azından hamilemiyim değil miyim stresinden kurtulursun. Bak sende durumun farkındasın hamileysen sevinirsin bizde seninle seviniriz. Değilsende dünyanın sonu değil Rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Böyle düşün her şeye sebepler dairesinden bak. Gönlüm isteğinin gerçekleşip bir an önce mutlu haberi almandan yana. Seni en iyi bilen sensin onun için üzme tatlı canını :70:

allah razı olsun canım bir iki gün daha bekleyeyim bakalım ne olacak... Stresli süreçler bunlar rahatsızlığımı da düşünce korkuyorum ya olazsa diye ya çok beklersem diye ama tabi zamanını en iyi rabbim bilir. Gönlünden geçen olsun ne diyim :)

tedavi olmyom canım şaunda kendi haline bıraktım 2ay da bir adet oluyom:5:
inşallah hamilesindri yaaaaaa çok sevinirim adına banada umut olur ama bence git test al hemen çünkü zaten eninde sonunda bakıcaksın ve heşey olucağına varıcak

2 ayda bir... Bence önemse bende bekarken hep adet düzensizliği kilo problemi yaşardım yumurtlama tembelliği gibi bişey denildi o da üstün körü kimse anlamadı pko olduğunu bende. Çünkü pko doğuştan olan birşeymiş bizim yumurtalık şeklimiş buna elverişli... İlerde sorun yaşamak istemiyorsan bence dikkate al öyle zor ki çünkü bebek sahibi olmaya çalışmak.
Dilerim böyle birşey olur ve bende burada sizlerle paylaşırım ama yok işte yok ümidüm de yok test için cesaretimde... En azıdan bir kaç gün daha geçsin.

bu ya basit bir gecikme ya kist falan oldu ya da hamileyimm... Sonuncusuna hiç inanmıyorum ya o da ayrı bişey....
adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var en çok sol kasıkta... Dün akşam farkettim yine bembeyaz süt gibi yoğun kıvamlı iki parmak arasında çektikçe uzayan lastik gibi bir akıntım oldu. Yani gel de kafayı bozma işte olacaksan ol olmayacaksan böyle şeyler yapma da beni de muallakta bırakıp ümitlendirme :(
Yoksa bu ay geç mi yumurtladım atıyorum adete yakın ya da adet zamanı böyle bişey olur mu ki?

Son düzenleme:
konu başlığını görünce hemen yazma isteği duydum,
arkadaşlar biraz önce wc ye gittim adetime 3 gün var, biraz önce ilk defa farkettim idrardan sonra tam kalkarken bildiğimiz yumurta akı gibi bir sıvı geldi , hamilelik belirtilerim yok sadece adet belirtilerim var buradakileri okuyunca yine ümitlendim :49:

arkadaşım inşallah vardır bişeyler bende de yumurta akı gibi şeffaf geldi dün de bembeyaz olduğunu gördüm koyu kıvamlı falan bkalım bekliycez.... kimse de cevap yazmıyo ki:60:

bekleyeceğiz o zaman ben de hiç umut yok ama şimdi yine umutlandım , yazın arkadaşlar umutlandırın bizi:64:

konu başlığını görünce hemen yazma isteği duydum,
arkadaşlar biraz önce wc ye gittim adetime 3 gün var, biraz önce ilk defa farkettim idrardan sonra tam kalkarken bildiğimiz yumurta akı gibi bir sıvı geldi , hamilelik belirtilerim yok sadece adet belirtilerim var buradakileri okuyunca yine ümitlendim :49:

Suanda bende geciktim böyle akintim geliyor biraz koyu..ama yumurta aki gibi ama hastalacakmisim gibi belim agiriyor

arkadaşım inşallah vardır bişeyler bende de yumurta akı gibi şeffaf geldi dün de bembeyaz olduğunu gördüm koyu kıvamlı falan bkalım bekliycez.... kimse de cevap yazmıyo ki:KK60:
sonuç ne oldu acaba

Back