Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında ben antidepresan kullandım bırakırken oldu çok üzüldüm ama şimdi gelmiş baya saçım çok aslında dökülürken böyle bir avuç elime geldi her gün 2 ay yumak yumak ağla ağla bir hal oldum sonra durdu şimdi de böyle birsuru dalgalı teller kafamda böyle duruyorlar yinede üzülüyorum bunu yaşamak çok zordu
Aslında ben antidepresan kullandım bırakırken oldu çok üzüldüm ama şimdi gelmiş baya saçım çok aslında dökülürken böyle bir avuç elime geldi her gün 2 ay yumak yumak ağla ağla bir hal oldum sonra durdu şimdi de böyle birsuru dalgalı teller kafamda böyle duruyorlar yinede üzülüyorum bunu yaşamak çok zordu
Ozaman durum değişir antidepresanlar hormonları etkiliyor çünkü. Kimi insana etki etmezken kimi insanda ciltte soyulmalar, saç dökülmeleri, cillte kuruluk vs. etkileri oluyor. Hiç üzülme gelip geçici durum bunlar. Bazen stres yaşarsın oda saç dökülmesi yapar yine aynı saydığım etkileri gösterebilir. Kalıcı değil bu durumlar yani. Üzüntü de sebep olur böyle etkilere. Relax ol geç aynanin karısına biraz ruj rimel allık sür. Saçını maşa yap yada duzlestir. Nasıl yakıştiriyorsan kendine tabi öyle yap saçını. Emin ol kendini daha iyi hissedeceksin. Relax olursan saçlarında normale dönüyor çünkü. Bol bol su icmeyide unutma saçı dıştan beslediğin kadar içerden de beslemen gerekir. Su içmek saçı nemlendirir yumuşatır.