Maske Tarifleri Yulaf maskesi ile Siyah Noktalardan Kurtulun

• Konu Sahibi Konu Sahibi SENACE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
S

SENACE

Ziyaretçi
Yulaf maskesi ile siyah noktalardan kurtulun

Yulaf ezmesi, cildin derinlemesine temizlenmesi ve siyah noktaların yok edilmesini sağlayan bir maskedir. Bu maske ayrıca cildin içinde dolaşan pislikleri temizleyip, cildin fazla yağlanmasını da engeller. Bu nedenle kuru ciltli kişiler tarafından pek fazla kullanılmamalıdır.

Yulaf ezmesi maskesinin yapımı son derece basittir. Pişirdiğiniz yulafları süzdükten sonra, bunları geniş bir kabın içinde bir kaç dakika ezin. Hazırladığınız bu yulaf ezmesini yüzünüze sürdükten sonra 15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra yüzünüzü ılık suyla temizleyin. Bu maskeyi vücudunuza da uygulayarak, şaşırtıcı sonuca ulaşabilirisiniz.

BUNU BİZZAT DENEDİM. HEMEN FARKEDİLİYOR eğer SİYAH NOKTA PROBLEMİNİZ VARSA ÖZELLİKLE TAVSİYE EDİYORUM.
BEN MEMNUN KALDIM

gercekten faydasi oluyormu aa süpermis artik o siyah noktalar icin güzellik salonuna gitmeye gerek kalmiyor ozaman. Bende deneyecegim.. Cok tesekkürler

Ben Kendi Cildimde Denedim.
Memnun Kaldim Inşallah Sende Güzel Sonuçlar Alirsin.

bendede yeni oluştu hamilelik sebebiyle çok sıkıntı veriyordu tavsiyen için teşekkür ederim.bende deniyecem.

ay bende yapıcam valla ama nasıl pişiriyonki yulaf ezmelerini.........

heralde haşlıyosun pamukcum... evde yulaf yokmuş, olsa hemen denicem :D

Penimde çok far yaaaaaaaaa Senaceeeeeeeeeeee

Eskiden buhar banyosu yapıodum sicak su tutuyodum yüsüme şimdi çok üşeniyorum

En kısa samanda bu basit tarifi denicem çok teşekkürler

ben yulafezmasini cezvede çok az sütlehaşlıyorum ,koyulaşıyor ve o şekilde yüzüme sürüyorum.benim gibi cildi kuru olanlar bu şekilde kullanabilir.

ya tarif ii de ben birkaç büyük markette bulamadım. Nerden bulacaz

evet b karışımı bende denedim halada yapıyorum ara ara.gerçekten çok işe yarıyor

ben de deniyim bari..sağol bilgilendirdiğin için:)

bende kendim,kızım ve oğluma deniyeceğim paylaştığın için sağol canım

Bende de oluştu bu siyah noktalar tam da fforum açmayı düşünüyordum neler uyguluyorsunuz diye. Tam üstüne geldi bende hemen deneyeceğim.

yulafezmesini bende kullaniyorum cok memnunum ben icine bal koyuyorum sivilce varsa ciltte onun icinde iyi ama ben yumusak cildim olsun diye ekliyorum.

eğer siyah noktalar için daha kolay bir çözüm isterseniz vichy nin peelinginide önerebilirim.75 ml bir kutuda 8 ay falan gidiyor.temiz cilde sürüyorsunuz cilt tipine göre 2-4 dk arası bekletiyorsunuz.siyah noktaların olduğu yerde elinizle hafifçe masaj yaparsanız hiçbişe kalmaz.siyah noktaların içi boşaldıktan sonra biliyorsunuz gözenekler daha çok belirginleşiyor.bunun içinde gene vichy nin toniğini önerebilirim.gerçekten ikiside çok güzel ürünler.

nila arkadaşım ben de vichy'nin ürünlerini kullandım(günlük temizlik amacıyla) ama inanın yüzüme iyi geleceği yerde daha da mahvetti,isilik gibi sivilceler kaplamıştı yuzumu.sonra bırakıp zeytinyağı ve kayısı cekirdeği yagı kullandım, resmen hayatımı kurtardılar.bilmiyorum ama belki de bana yaramadı..

ben de duymuştum yulafın siyah noktaları geçirdigini peki bu yulafı nerden bulucaz aktarlarda varmıdır acep???

ben de duymuştum yulafın siyah noktaları geçirdigini peki bu yulafı nerden bulucaz aktarlarda varmıdır acep???

marketlerde var onu biliom ama aktarlarda olup olmadığını bilmiyorum. ama mutlaka vardır aktarlardada. ben yarın alıp denicem hemen.

Back
X