Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm bende büyük bi hevesle aldım kalorisi çok fazla diye sütle karışturdım içine bi yemek kaşığı bal ve bi tane de muz ama ya yiyemedim ki saman gibi resmen ama şöyle dene istersen ben çorbaların içine fln koyuyorum çiğnemeye de gerek kalmadan gidiyor zaten
Slm bende büyük bi hevesle aldım kalorisi çok fazla diye sütle karışturdım içine bi yemek kaşığı bal ve bi tane de muz ama ya yiyemedim ki saman gibi resmen ama şöyle dene istersen ben çorbaların içine fln koyuyorum çiğnemeye de gerek kalmadan gidiyor zaten
yüksek karbonidrat olabilir ama insanı uzun süre tok tutuyor. ve bu bence kilo almak isteyenler için çok ideal değil. daha kalorili fındık fıstık yemek bile daha mantıklı bence
aa ben çok severim, ve düşündüm de yulaf ezmesi çok yemiştim bir dönem o ara kilo almıştım :)
ama ben gece fln acıkınca ya da öğün aralarında yiyordum (öğün arasında yediğim şeye bak millet diet bisküvi yer ben yulaf ezmesi bu arada kilo almaya değil vermeye çalışıyorum ben de )
ama ben sütle karıştırıyordum ve içine şeker atıyordum cornflakes gibi yiyordum benim çok hoşuma gidiyordu valla size niye saman gibi geldi anlamadım
içine meyveler de atabilirsiniz güzel olur bence :) üzüm fln.