G gulsummgg Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Nisan 2023 7 1 6 28 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsummgg #1 Merhaba hanımlar ek gıdaya geçerken yulaf ezmesi deneyen var mı
TheDandelion Take my advice, I don’t use it Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Eylül 2021 4.788 18.216 158 2 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsummgg #2 Ben yakında geçeceğim ama yulaf vermeyeceğim . Kendim de yemem. At mıyız biz diye soruyorum kendime
ellerimlekazidim Kuş konduğu dala değil kanatlarına güvenir 🕊️ Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 9.966 En iyi cevaplar 1 22.232 268 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsummgg #3 gulsummgg .!.: Merhaba hanımlar ek gıdaya geçerken yulaf ezmesi deneyen var mı Genişletmek için tıkla... Daha doğal seylerle başlayın ev yoğurdu gibi direk yulaf vermeyin. Hatta yulaf vermeyin.
gulsummgg .!.: Merhaba hanımlar ek gıdaya geçerken yulaf ezmesi deneyen var mı Genişletmek için tıkla... Daha doğal seylerle başlayın ev yoğurdu gibi direk yulaf vermeyin. Hatta yulaf vermeyin.
ellerimlekazidim Kuş konduğu dala değil kanatlarına güvenir 🕊️ Kayıtlı Üye 11 Şubat 2023 9.966 En iyi cevaplar 1 22.232 268 3 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi gulsummgg #4 gulsummgg .!.: Merhaba hanımlar ek gıdaya geçerken yulaf ezmesi deneyen var mı Genişletmek için tıkla... Yoğurtla başlayın sonra yavaş yavaş buharda haşlanmış sebze verin her hafta bir sebze verin alerjisi var mı yok mu bunu takip edin.
gulsummgg .!.: Merhaba hanımlar ek gıdaya geçerken yulaf ezmesi deneyen var mı Genişletmek için tıkla... Yoğurtla başlayın sonra yavaş yavaş buharda haşlanmış sebze verin her hafta bir sebze verin alerjisi var mı yok mu bunu takip edin.