- 23 Ocak 2009
- 34
- 0
- 96
Ben oldum olası sivilceli bir insanımdır. Bir sivilcem gecer yerine küçükte olsa mutlaka yenisi gelirdi. Cildiyeye birkaç defa gittim ama cildime hersey allerji yapıyordu. Basit seyler denemeye basladım. Fakat 5-6ay kadar önce artık geçen sivilcelerimde izler olmaya başladı. Kırmızı ve gecmek bilmeyen lekeler,çene bölgem çok kötü olmustu. İnternette doğal kürler arastırmaya basladım ve ne bulduysam yaptım. Bayanlar en çok ve en çabuk işime yarayan şey "Yulaf Ezmesi" oldu. Hiç zahmetli ve masraflı değil.

Yapılışı:
1bucuk yemek kaşığı yulaf ezmesi
1-2 bardak su
Yulaf ezmesini suyun icine atın ve kaynatın,köpürüyor kaynayınca altını kapatın,süzün ve kaşıkla ezin biraz soğuduktan sonra cildinize sürün. 15dakika cildinizde bekleyip suyla durulayın. Bunu 2günde 1 kez yapın. Cildinizin her yerine sürebilirsiniz hiçbir zararı yok. İnanın 3.yapışımda sivilce lekelerimin kırmızılıkları tamamen geçti. Bir leke kayboldu bile. Birkaç kere daha yaptığımda tamamen biteceğini düşünüyorum arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum.
Süpermarketlerde yulaf ezmeleri bulunuyor 500gramı 3,5TL gibi bir fiyat :)

Yapılışı:
1bucuk yemek kaşığı yulaf ezmesi
1-2 bardak su
Yulaf ezmesini suyun icine atın ve kaynatın,köpürüyor kaynayınca altını kapatın,süzün ve kaşıkla ezin biraz soğuduktan sonra cildinize sürün. 15dakika cildinizde bekleyip suyla durulayın. Bunu 2günde 1 kez yapın. Cildinizin her yerine sürebilirsiniz hiçbir zararı yok. İnanın 3.yapışımda sivilce lekelerimin kırmızılıkları tamamen geçti. Bir leke kayboldu bile. Birkaç kere daha yaptığımda tamamen biteceğini düşünüyorum arkadaslar şiddetle tavsiye ediyorum.
Süpermarketlerde yulaf ezmeleri bulunuyor 500gramı 3,5TL gibi bir fiyat :)