How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yükselmeyen hcg değeri..

muhendis2357

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
3
1
36
32
ilk defa yazıyorum o kadar çaresiz hissediyorum ki size anlatamam. Rabbim nasip etti henüz bebek düşüneli 1 ay olmamışken idrar testim pozitif çıktı. Geçtiğimiz perşembe (8mart) test yaptırdım hcg değerim 446 çıktı. Çok sevindim hiçbi problem görünmüyordu.. bugün (13 mart) test yaptırdığımda değer 602 çıktı. Doktor aynı hastanede yapılmadığından anlaşılmayabilir dedi. İlk gittiğim hastaneye bugün tekrar gittim orada da değerim 495 çıktı. Doktor bebeğin gelişmediğini alması gerektiğini söyledi. Umut verici tek bir şey söylemedi. Böyle bir şey başına gelen var mı? Ne yapmalıyım bebeğim gelişme göstermez mi? Çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum lütfen fikri olan bana yardımcı olsun..

Cnm sağlıklı gebeliklerde her 2 günde bir 2 kat artması lazım kimyasal gebelik senin Ki muhtemelen Dr un o yuzden umutsuz konuşmuş 5 günde en az 2000 olması lazımdı değerinin Dr unne önerdi şuan da

Cnm sağlıklı gebeliklerde her 2 günde bir 2 kat artması lazım kimyasal gebelik senin Ki muhtemelen Dr un o yuzden umutsuz konuşmuş 5 günde en az 2000 olması lazımdı değerinin Dr unne önerdi şuan da

Perşembe günü tekrar kan testi yapacak sonuca göre alacak bebeği.. kimyasal gebelikte nasıl oluyor tam bilmiyorum ama muayenede keseyi gördü, bildiğim kadarıyla kimyasalda kese olmuyor..

Perşembe günü tekrar kan testi yapacak sonuca göre alacak bebeği.. kimyasal gebelikte nasıl oluyor tam bilmiyorum ama muayenede keseyi gördü, bildiğim kadarıyla kimyasalda kese olmuyor..

Merhaba aynı şey kasım ayında benim de başıma geldi ilk kanı baska hastanede vermistim degerim iki yüz küsürlerdeydi sonra kendi doktoruma randevu aldim ona gittim 4 gün gecmisti ilk kan verisimin ustunden orada tekrar kan testi yapildi ama beş yüz küsür çıktı doktorum 4 gun gecmis en azindan 1000 olmasi gerekirdi sagliksiz gibi duruyo dedi kese var mi diye bakti kese vardi ama keseyi gormesine ragmen cok umutsuz konustu benim cok uzuldugumu anladi tekrar test yapalim dedi 2 gun sonra tekrar kan alindi ama artmamisti deger ve ertesi gun kurtaj oldum endişenizi çok iyi anlıyorum şu anda umarım değerleriniz artar hakkınızda hayırlısı olsun sizin için dua edicem :dua:

Kese olusmus olabiliyor cnm bos gebelikte de öyle ama allahtan ümit kesilmez bakarsın artar her zaman herkeste aynı olcak diye bir kaide yok inşallah gönlüne göre olur herşey

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Yarın tekrar doktora gidicem, bugün belki değerler yükselir diye umutla bekliyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.

Back