• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yukselmeyen beta hcg

Okur anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
3
0
1
33
İyi günler adetimden yaklaşık bir hafta geçti ilk beta değerim cumartesi günü 62 ikinci değerim pazartesi 94 gelmiş doktor 2 gün sonra tekrar gel değer yükselmemis dedi ama çok korkuyorum cuma gününden beri az az kahverengi ve pembe lekelenmem var biraz da kasık ağrılarım var dış gebelik olabilir miyim çok korkuyorum ne olur benim durumumu yaşayan varsa cevaplarsa çok sevinirim

İyi günler adetimden yaklaşık bir hafta geçti ilk beta değerim cumartesi günü 62 ikinci değerim pazartesi 94 gelmiş doktor 2 gün sonra tekrar gel değer yükselmemis dedi ama çok korkuyorum cuma gününden beri az az kahverengi ve pembe lekelenmem var biraz da kasık ağrılarım var dış gebelik olabilir miyim çok korkuyorum ne olur benim durumumu yaşayan varsa cevaplarsa çok sevinirim
İyi düşün iyi olsun ben %60 artış yeterli diye biliyorum. Ama ultrason da görmeden de birşey diyemeyiz tabiki. Sen düşüş yoksa ultrason gününü bekle umarım sağlıklıdır ve öyle gider sağlıkla kucağına alırsın :)

İyi düşün iyi olsun ben %60 artış yeterli diye biliyorum. Ama ultrason da görmeden de birşey diyemeyiz tabiki. Sen düşüş yoksa ultrason gününü bekle umarım sağlıklıdır ve öyle gider sağlıkla kucağına alırsın :)
Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için doktor da bakıyor ultrasonda ama hicbisey söylemiyor dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum bu konuda

Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için doktor da bakıyor ultrasonda ama hicbisey söylemiyor dış gebelik olabilir mi çok korkuyorum bu konuda
Doktor ultrasonda baktıysa hafta olarak görünecek haftada ise bir şey ona rağmen söylemediyse o zaman dış gebelik değildir yoksa acil söylerdi ya da keseyimi göremedi erken diye bilemedim

Maalesef aynı şeyleri ben de yaşadım. 6.haftada lekelenme ve kasık ağrıları oldu ve düşük başladı. Beta hcg düzgün yükselmedi zaten o lekelenmeden sonra. Bunları yazıyorum ki dış gebelik konusunda telaş yapmayın diye. Yoksa lekelenme yaşayıp sağlıklı bir gebelik geçiren bir sürü insan da var. İçinizi rahat tutun dış gebelik değildir. Zaten henüz değeriniz çok düşük yani kese çok küçük ve doktor takip ediyor. Bu değerlerde dış gebelik olduğu tespit edilse bile zararı olmadan sonlandırılır. Umarım her şey gönlünüze göre olur.

Dün tekrar kan verdim betam düşmeye baslamis 0 olana kadar kan vermeye devam edeceğiz dedi doktorum kimyasal olabilir dedi adet kanamasiyla kendisi düşer dedi ama yine de biraz tedirginlik var ilk çocuğumda hiç böyle bir durum yaşamamıştım şimdi böyle olması biraz korkutuyor eğer kimyasal gebelikse daha önce kimyasal gebelik geçiren var mı? Sonraki süreç nasıl ilerliyor yardımcı olabilir misiniz?

Back
X