cok tesekkurler guzel dilekleriniz icinİnşallah en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınızyalnız değerlerinizi takip edin inşallah 2 katı yükselme ile sağlıklı gebelik devam edebilirsiniz
Bu konuda hiç bilgim yok ama görünce yazmak istedim. İnşallah değeriniz yükselir Allah'ım inşallah2.5 senedir evliyim. cok guvendigim bir merkezde ilk kez tup bebek yaptirdik. problem sadece morfoloji %1. dondurulmus 5ci gun a kalite blastokist transferi oldum. transferim 21.08.2021 de oldu, 26.08.2021de yani bes gun sonra artik evde siradan testte silik cizgiyi gordum. uc gun yine yaptim gittikce koyulasti. 28i kahverengi akinti geldi doktoruma soyledim, gobekten prolutex ignemi ikiye chikardi. transferin 9cu gunu yani 30.08.2021de beta hcg testi verdim 201 cikti, cok sevindik. bu gun yeniden verdim doktorun isteyiyle 197 cikti. ayni saat ayni klinikte verdim. sizce kimyasal mi, yoksa degerim artip normale doner mi? tek bir umudum var burada okudum blastokist embriyo yuzde 1 ihtimalle bolunmus ikiz olmus, ikizlerden biri dusmus diye deger dusmus. niye umudum buna cunki ikiz gebeliklerde idrar testi cok erken gosterirmis.
Benim de değerim düştü 2. Testi ve daha sonrasında da düşmeye devam etti…Kimyasal deniyomuş..Ama sizde öyle olucak diye bişey yok sonradan yükselmeye devam edeni çok duydum…İnşallah sizin ki yükselir sağlıkla kucağınıza alırsınız2.5 senedir evliyim. cok guvendigim bir merkezde ilk kez tup bebek yaptirdik. problem sadece morfoloji %1. dondurulmus 5ci gun a kalite blastokist transferi oldum. transferim 21.08.2021 de oldu, 26.08.2021de yani bes gun sonra artik evde siradan testte silik cizgiyi gordum. uc gun yine yaptim gittikce koyulasti. 28i kahverengi akinti geldi doktoruma soyledim, gobekten prolutex ignemi ikiye chikardi. transferin 9cu gunu yani 30.08.2021de beta hcg testi verdim 201 cikti, cok sevindik. bu gun yeniden verdim doktorun isteyiyle 197 cikti. ayni saat ayni klinikte verdim. sizce kimyasal mi, yoksa degerim artip normale doner mi? tek bir umudum var burada okudum blastokist embriyo yuzde 1 ihtimalle bolunmus ikiz olmus, ikizlerden biri dusmus diye deger dusmus. niye umudum buna cunki ikiz gebeliklerde idrar testi cok erken gosterirmis.
amin insallah sizin de dualariniz insallah kabul olsunBu konuda hiç bilgim yok ama görünce yazmak istedim. İnşallah değeriniz yükselir Allah'ım inşallahhayırla sağlıkla inşallah yavrunuza kavuşursunuz
kimyasal olsunda dis gebelik olmasin korkum dis gebelik. bi de kurtaj olmak mecburiyetinde kalmayayimBenim de değerim düştü 2. Testi ve daha sonrasında da düşmeye devam etti…Kimyasal deniyomuş..Ama sizde öyle olucak diye bişey yok sonradan yükselmeye devam edeni çok duydum…İnşallah sizin ki yükselir sağlıkla kucağınıza alırsınız
amin sizin deÇok bilgim yok, insallah gonlunuze göre olur.❣
Teşekkür ederimkimyasal olsunda dis gebelik olmasin korkum dis gebelik. bi de kurtaj olmak mecburiyetinde kalmayayimsize de gecmis olsun
Kimyasal olmasının nedeni kromozom bozukluğuymuş. Tamamen rastlantısal yani, sizde bir problem olmasa da olabiliyor. En kısa zamanda sağlıkla gelir bebişiniz inşallah.dunku beta degerim 75 olmus, inmis yani. hala anlamiyorum bende hic bir sorun yokken masallah ne pkos ne polip ne miyom ne cikolata kisti ne normal kist ne amh eksikligi hic bir seyim yokken esimde de sadece morfoloji degeri az niye tutmadi
evet bi de bazi yerlerde ilaclarin embriyoyu kotu etkiledigi de yaziyor. insallah tum istegen her kes saglikli cocuguna kavussun. ben zamaninda cok buyuk konusmustum tup bebekle ilgili, asla yaptirmam cocugum olmasa bile diye, shimdi ama mecburuz, bi de eshim cok istiyo yoksa ben yine de Allahin takdirine birakirdim. mesela akrabamizin 8 sene cocugu olmamis bi gun olmus, arkadasimin annesi ona 15 sene sonra hamile kalmis. benden olsa mucizemi beklerim boyle korkarak cocuk yapmaktansa. her beta testi her ultrason panik, hamile kalinca bile 9 ay paniktesin tup bebekte. bi de ilaclarin cocukta biraktigi hasarlar da olabilir. insallah soyledigim gibi herkes saglikli cocuk dunyaya getirir tup bebektenKimyasal olmasının nedeni kromozom bozukluğuymuş. Tamamen rastlantısal yani, sizde bir problem olmasa da olabiliyor. En kısa zamanda sağlıkla gelir bebişiniz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?