Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yükseleni Aslan olan Yay burcu Kadını

mujimujgan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
186
166
37
Yükseleni Aslan olan yay burcu kadınının özellikleri nelerdir? Merak ettim internetten araştırdım da pek bulamadım.çocuğum bu burçtan.biraz zor burç galiba.beni neler bekliyor merak ediyorum???

Yay burcu inatci biri yani ben öyleyim inatci. Özgüvenli. Cesareti cok olandir anlaşilmasi zor olan burçlar kalabaligi sevmeyen burclardir genelleme yani . Istedigini elde eden kisilige sahipler kötü yönleri de var tabi cok sivri dilli olmak tabi huy huyu tutmaz

Hayırlısı inşallah.

Demeyeydin öle iyiydizaten ödüm kopuyo. Yay burcu erkekleri ailemde var ve çok zor karakterler.bayanları nasıl oluyor acaba biraz anlatırmısınız??

Yay burçlarının erkekleri genelde çapkın olarak nitelendirilirken, kadınlarında böyle bisey pek söz konusu degildir.

Yaylar umut dolu, neşeli, iyimser genelde pozitif insanlardır. Hayatta hersey icin genelde hep bi enerjileri vardır. Löm sözlü olabilirler, patavatsızlık huyları da vardır; ama şen şakraklıkları bu huylarını telafi eder.:)

Yükselen aslan ise ön planda olmayı seven, özgüveni yüksek bir profil olusturur.kızcenizin hem burcu hem de yükseleni ateş grubundanmıs. Yani muhtemeln hayatında içinde ukte kalmıycak bicok sey, yeni seylere acık ve aynı zamanda coskuyla fikirlerini savunan biri olacak büyük ihtimal ile.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…