Yükselen burcunuz ve olumsuz, olumlu özelliğiniz neler?

damlaainkorea

NE ÖNEMI VAR? Evren seni seviyor sen yeter ki inan
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
761
514
Benim yükselenim koç veya balık emin değilim.
Haksız olduğumu kabul etmekte bazen zorlanırım, gezmeyi ve insanları dinlemeyi, dertleşmeyi çok severim. Güvenilirimdir ama insanlara güvenmekte zorlanırım. Biraz da tembelimdir Hahaha 😃😃

Ana burcum başak yükselenim boğa. Hiç eğlenceli kişilik özelliklerine sahip değilim
😮‍💨
ana burçtan geçtim en azından şöyle aksiyonlu bir yükselen burcum olmasını isterdim. Baskın bir kişiliğe sahip, kendini her ortamda belli eden sosyal burçlardan birine sahip olmak isterdim.

Son düzenleme:
Ben teraziyim, yükselenim oğlak. Çok çalışkan, tutu-tuğunu koparan, hırslı, başarılı biriyimdir. Tutumlu olmama rağmen sevdiklerim için gözümü kırpmadan para harcarım. Gezmeyi, eğlenmeyi çok severim. Özel ilişki konusunda çok sıcakkanlı yada ilgi veren biri değilim. Sakin, soğukkanlı biriyim, kimseye kin tutmam hatta öfkelenmem bile...

N
Ben teraziyim, yükselenim oğlak. Çok çalışkan, tutu-tuğunu koparan, hırslı, başarılı biriyimdir. Tutumlu olmama rağmen sevdiklerim için gözümü kırpmadan para harcarım. Gezmeyi, eğlenmeyi çok severim. Özel ilişki konusunda çok sıcakkanlı yada ilgi veren biri değilim. Sakin, soğukkanlı biriyim, kimseye kin tutmam hatta öfkelenmem bile...
Ne güzel 💚

X