Yükselen Burç

bir siteden baktım o daha güvenilir gibi geldi bana diğerlerine göre ama emin değilim doğum haritaasına göre bütün özellikleri çıkarıyor.

benim yükselen burcumun akrep olduğunu söyleyen doğru :KK9:

Güneş burcum Boğa, 21 Mayıs saat 17.00 = Yükselen burcum Akrep

yaz bilgilerini sana diyeyim yükselenini

güneş burcun artı doğduğun saat

yaz bilgilerini sana diyeyim yükselenini

güneş burcun artı doğduğun saat

başak burcum doğduğum saat 13:30 ama yaz saati uygulaması olduğu için 1 saat çıkarmak gerekiyor yani 12:30 flan annemin aldığı burç kitabına göre akrep çıkıyorum böyle olunca ama nette 4 farklı burç çıktım.

başak burcum doğduğum saat 13:30 ama yaz saati uygulaması olduğu için 1 saat çıkarmak gerekiyor yani 12:30 flan annemin aldığı burç kitabına göre akrep çıkıyorum böyle olunca ama nette 4 farklı burç çıktım.

yay çıkıyorsun :44:

Yaa ben de bundan çok şikayetçiyimmm.

İkizler, boğa ve yengeç arasında gidip geliyor benimki de. :84::84:
Bir tane falcı da senin yükselenin kesinlikle koç demişti.
Kafam çok karışık bu konuda.
Gerçek hangisi bilemiyorum. Ama güneş burcum hep aslan çıkıyor çok şükür. :KK70:

Bir de Nuray Sayarı'nın kitabındaki tabloya bakmıştım ben orada ikizler görünüyordu yükselenim. :44:

Yaa ben de bundan çok şikayetçiyimmm.

İkizler, boğa ve yengeç arasında gidip geliyor benimki de. :84::84:
Bir tane falcı da senin yükselenin kesinlikle koç demişti.
Kafam çok karışık bu konuda.
Gerçek hangisi bilemiyorum. Ama güneş burcum hep aslan çıkıyor çok şükür. :KK70:

Bir de Nuray Sayarı'nın kitabındaki tabloya bakmıştım ben orada ikizler görünüyordu yükselenim. :44:

benim burç kitabımda akrepim bana en mantıklısı o geldi.internnete bir sitede öyle buldum bana en mantıklısı onlar geldi...

X