Yükselen beta ve kanama yardım edin

Mutlu57

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
33
1
Selam arkadaşlar
24 ekim 170 .40 beta
27 ekim 398.29 beta
2 Kasım da bir anda kanama başladı hemen doktora gittim keseyi göremedi
Beta 1006 çıktı. Kanamam hala tuvalette gittikçe peçeteye geliyor kırmızı pembe kahverengi hepsi var bugün yine dayanamadım gittim beta verdim
3 Kasım 1469 beta
Anlamıyorum kanamam var yükselme var ne düşüncem bilemiyorum böyle bir durum yaşayan oldumu ne olur yardım edin.

Her kanama bebekle alakalı olmaya biliyor canım 9 ay kanamalı doğum yapanlar var gebeliğinz devam ediyor beta yükseldiğine göre . Daha çok küçük vajinal ultrosanda yeni görünmeye başlar endişelenmeyin. Progestan başladınx mı

Bende de kanama oldu bir ay sürdü bebeğim gayet sağlıklı benmde 7. Haftada başladı kanama şuan çok iyi 6.ayima girdim çok şükür sizde hemen stres yapmayın lütfen hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini

Her kanama bebekle alakalı olmaya biliyor canım 9 ay kanamalı doğum yapanlar var gebeliğinz devam ediyor beta yükseldiğine göre . Daha çok küçük vajinal ultrosanda yeni görünmeye başlar endişelenmeyin. Progestan başladınx mı
Progestan vermedi daha doktor keseyi görmediği için heralde kendi başıma da başlamak istemiyorum ama kanama oldukça da endişeleniyorum 😔

Bende de kanama oldu bir ay sürdü bebeğim gayet sağlıklı benmde 7. Haftada başladı kanama şuan çok iyi 6.ayima girdim çok şükür sizde hemen stres yapmayın lütfen hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini
Nasıl olmuştu kanama ara ara mi ne kadar zaman sürdü biraz kanamayla ilgili bilgi verseniz ☹️

Selam arkadaşlar
24 ekim 170 .40 beta
27 ekim 398.29 beta
2 Kasım da bir anda kanama başladı hemen doktora gittim keseyi göremedi
Beta 1006 çıktı. Kanamam hala tuvalette gittikçe peçeteye geliyor kırmızı pembe kahverengi hepsi var bugün yine dayanamadım gittim beta verdim
3 Kasım 1469 beta
Anlamıyorum kanamam var yükselme var ne düşüncem bilemiyorum böyle bir durum yaşayan oldumu ne olur yardım edin.
Merhaba benim de 6.haftamda kanamam olmuştu doktor kese altında kanama var keseyi etkilemez ama risk almayalım demişti. Progestan fitil başladı. Hatta pembe/kahverengi yerleşme olur ama kırmızı riskli demişti. Bir kez kırmızı olunca ağızdan da aldım 3 4 güne düzeldi. Biraz da dinlendim. Sonra rutinime devam ettim. Doktorum kasılma hissettiğimde dahi gece uyumadan önce progestan koymamı öneriyor. Okulda çok yorulduğum zamanlar gece yatmadan bir fitil koyuveriyorum. Doktorunuzun yaklaşımını beğenmedim o yüzden. Şu an 15+3teyim

X