Yükseleceksem PatronumLa Flört Ederim

yaren_76

mareşal
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
2.066
66
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Yükseleceksem PatronumLa Flört Ederim !

500 profesyonel iş kadınının katılımıyla gerçekleştirdiği anket kadınlar hakkında çok önemli bir gerçeği su yüzüne çıkardı.

İş yerlerindeki davranışlarıyla ilgili sorulara cevap veren 500 kadının %86'sı eğer önlerini açacaksa üstleriyle flört edebileceklerini belirtti.

Kadınların beraber çalıştıkları diğer kadınları iş arkadaşı yerine rakip olarak gördüğü de anketin ortaya koyduğu bir başka ilginç sonuç Ankete katılan iş kadınlarının %85'i ters giden bir durum olduğunda kendilerini ofislerinin tuvaletine kapatıp ağladığını itiraf ederken araştırmaya katılan her 10 kadından 7'si iş yerine topuklu ayakkabı giymenin kendilerine olan güveni desteklediği görüşünde.

Finans, basın-yayın ve tıp sektörlerine çalışan kadınlardan oluşan 500 kişilik grubun yarısı çalıştıkları ofislerde kadın-erkek eşitliği olduğunu belirtirken her 25 kadından biri kariyer hedefleri için iş yerindeki bayan arkadaşlarından birinin işten çıkarılmasında rol oynadığını itiraf etti.

Yükseleceksem PatronumLa Flört Ederim !

işte bu %86 lık dilimdekiler çoğu zaman hakedenlerin önüne geçiyor açıkçası kendi adıma bu zihniyetteki işverenlerdende ve bunu kabul eden çalışanlardanda iğreniyorum:kızgın:

işte bu %86 lık dilimdekiler çoğu zaman hakedenlerin önüne geçiyor
açıkçası kendi adıma bu zihniyetteki işverenlerdende ve bunu kabul eden çalışanlardanda iğreniyorum:kızgın:[/QUOTE]

ünv.deyken yaz tatilinde kısa süre için bir işte çalışıyordum,patronum bana başka beklentilerle yaklaşmıştı malumunuz...:çok üzgünüm: kabul etmedim tabi..
bana sen işler nasıl dönüyor sanıyorsun ki kızım:uhm: bu çark böyle!!! demişti..
Bana şu an yazamayağım şeyler teklif etmişti.Şaka yaptığını düşünmeye çalıştım,inanamamıştım..ama adam son derecede ciddi idi...
tabi hemen o an arkama bile bakmadan işi bıraktım..:çok üzgünüm:
Tıpkı bir Türk filmi gibi de mi?:çok üzgünüm: :kızgın:

ünv.deyken yaz tatilinde kısa süre için bir işte çalışıyordum,patronum bana başka beklentilerle yaklaşmıştı malumunuz...:çok üzgünüm: kabul etmedim tabi..
bana sen işler nasıl dönüyor sanıyorsun ki kızım:uhm: bu çark böyle!!! demişti..
Bana şu an yazamayağım şeyler teklif etmişti.Şaka yaptığını düşünmeye çalıştım,inanamamıştım..ama adam son derecede ciddi idi...
tabi hemen o an arkama bile bakmadan işi bıraktım..:çok üzgünüm:
Tıpkı bir Türk filmi gibi de mi?:çok üzgünüm: :kızgın:

Böyle iğrenç teklifleri sizin gibi kişilik sahibi insanlar redediyor ama bir yandan da malesef kabul edenler çoğunlukta ve işverenler bütün hanımları aynı kefeye koyarak teklifte bulunup şanslarını deniyorlar:kızgın: yaptıkları teklife ters tepki veriyorsanız ve işyerinizde bunu kabullenmiş bayanlar varsa ya işten çıkarılıyorsunuz ya da aslında sizin hakkınız olan mevkiye sahip olamıyorsunuz.Kimse kusura bakmasın ama bu konuda ben hemcinslerimi suçluyorum,vasıfları,bilgi birikimleri,donanımları yerine güzelliklerini kullanmaları bana çok aşağılayıcı geliyor,hemcinslerinin haklarını yiyorlar,yaptıkları işin içeriğini bile doğru düzgün bilmeyen kadınlar sırf işverenin gönlünü hoş ettikleri için,aslında işinin ehli,bilgi sahibi birçok kadın ve erkek çalışanın koltuğunda oturuyor,kimi zaman o insanların başında yönetici konumuna getiriliyor,ne acı!

Asla bu fikri savunamam , birakin yukselmeyi beni isten cikaracagini bilsem dahi boyle birsey kabul etmezdim, igrenc bir durum

aynı şirkette çalıştığım bir hemcinsim..(çok eskiden tabi 10 yıl kadar önce) Aynen bu yolla, patron koltuğuna bile oturdu!! Adamın üç tane çocuğu vardı.. karısı bu hanım kızımızı kendi kızkardeşi gibi görürdü..herşeyini paylaşırdı... o ne yaptı?!! PARA uğruna patronun eşinden ayrılmasına vesile oldu.. gözü hiç birşeyi görmedi .. aşk mıydı..?? hayır.. aşık olduğu başka biri vardı biliyordum.. saman altından su yürütmüş meğer :mymeka: evlendi, patron hanımı oldu, bir tane de çocuk doğurdu... şimdi ne haldedir bilemem.. Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste derler... eminim çıkmıştır biryerlerinden... !! çok sinirleniyorum bu olayı anımsadıkça... velhasıl kelam bu bahsettiğim işyerinde 3 ay çalışabildim.!! iğrenç bir ortamdı... neyse..... var böyle tipler iş yaşamında... şükür ki böyle bir iş ortamı içinde değilim.. Binlerce şükür....

ben böyle şeylerle çok karşılaştım..yani patron,müdür tacizleri ile..Allah cezalarını versin:kızgın: ama hep avuçlarını yaladılar..:1closedeyes: ailemden hiç bir zaman saklamadım böyle şeyleri..yapılan teklifleri asla kabul etmedim.çünkü benim ahlak ve vicdan anlayışıma ters şeyler bunlar.böyle bir şeyi kabul etseydim kendime olan saygımı yitirirdim,depresyona girerdim kesin.Böylelerinden Allah korosun bizleri !!!

kadınlar kendilerini bu kadar aşağılık bir duruma düşürmemeli. ahlaksızlık olarak görüyorum bu durumları. yükselmek ve daha iyi bir yere gelmek için alçalmamalı.

lisans döneminde ben de karşılaştım. tepkimi verdim, çıktım gittim. bana göre rezil bir durum, ama yapanların kendi ahlakı ile alakalı. bana göre ahlaksız kendine göre ahlakla alakasızdır.. eleştirmek bana düşmez bunu, kendi hayat kurallarım içinde. bu tür olaylar eleştiri, ayıplama, ikaz vs barındırmıyor kendi içinde. sözler havada kalıyor. yapan zaten bu tür lafları duymazlıktan gelecek, üstünde bile durmayacak kişilikte oluyor.. ve inanıyorum ki, bir şekilde hak yendiyse, bu tür bir yükselişin başka bir noktadan acı bir deneyimi çıkacaktır.. çok rastladım, bu tür bir durumla belli bir noktaya gelip işleri yürütemeyen hemcinslerime..

:1yes2: katılıyorum.bazı insanlar öyle pişkin ki ahlakmış,ayıpmış vs bunlar onlar için hikaye..insan inanamıyor,yediremiyor duyduklarını.:kızgın: ayıplasan,ikaz etsen nolucak zaten..Allah onları vicdanları ile yaşatsın ömür boyu..

yok böyle bir şey demek isterdim ama anlattıklarınıza ve çevremden duyduklarıma bakılırsa bu tipler çok fazla. ama bence bu işin en kötü tarafı patronu ile böyle bir duruma giren ( amacı yükselmekse) ve amaçlarından biriside hemcinsinin işten çıkarılması. Kişiliksiz insanlar bence bunu yapar.:1ninca: :kızgın:

yok böyle bir şey demek isterdim ama anlattıklarınıza ve çevremden duyduklarıma bakılırsa bu tipler çok fazla. ama bence bu işin en kötü tarafı patronu ile böyle bir duruma giren ( amacı yükselmekse) ve amaçlarından biriside hemcinsinin işten çıkarılması. Kişiliksiz insanlar bence bunu yapar.:1ninca: :kızgın:

malesef etraf böyleleri ile dolu:kızgın:

başlığı okuyunca aklıma ilk gelen şu '' yok yaw başka ):KK43:'' onlar gibiler yüzünden emeğiyle çalışan nice insan heba oluyo adamlar işte bu sırpıntılar yuzunden herkesi yamuk görmüyor mu

Evet bu tekliflere evet diyen kadın sayısı o kadar çok ki, patron koltuğunda oturan adamlar her kadını dünden razı sanıyor. Ama flörtle yükselen biri sadece o işyerinde yükselebilir, o işyeri kapanırsa patron ölürse vs. bilgi birikimi tecrübe gibi vasıflardan yoksun olduları için, başka bir iş yerinde işe başka bir pozisyondan başlamak zorunda kalacaklardır. Altı boş ve kırılgan bir zeminde dolaşan insanlar bunlar, ilerde güzellikleri geçince ortada kalmaları büyük bir olasılık. Ahlaki boyuta hiç değinmedim, yeterince değinilmiş zaten :)

çalışan bi kadın olarak iş yerimdeki müdür veya arkadaşlarımdan böyle bi şeyle karşılamadım ama ve yükselmek için asla onlarla flört etmem bunu kendime yakıştıramam fakat işim gereği müteahhitlerle çalışmamızdan dolayı bu kişler tarafından sık sık taciz ediliyorum ama asla yüz vermem bu gibi adamalara altlarında lüks otomobil ve ceplerinde sınırsız para var diye onlara hiç bi kadın hayır demez diye düşünüyolar hatta bi tanesi evliydi adam boşanmaya kalktı benle evlenmek için ben ona hayır diyorum o boşanmaya kalkıyo bunu için erkekler güvenim giderek azalıyo ve evlenmekten korkuyorum açıkcası

hepınızden cok cok özur dilerim ama ol e bır kaşar yuzunden işsiz kaldım ve ailem işten atıldıgımı bilmiyor benim size tavsiyem eger etrafınızda oyl ebir insan varsa en azindan megilli biri hıç dusunmeden uzaklasın ne olur

hepınızden cok cok özur dilerim ama ol e bır kaşar yuzunden işsiz kaldım ve ailem işten atıldıgımı bilmiyor benim size tavsiyem eger etrafınızda oyl ebir insan varsa en azindan megilli biri hıç dusunmeden uzaklasın ne olur

çok zor bir durum..:çok üzgünüm: Allah sabır versin,moralinizi bozmayın..

öylelerinden hemen hemen her işyerinde var, o düşünceye sahip insanlar bu dünyayı kurtarma derdinde öbür tarafı düşünen yok maalesef :kızgın:

Bence bu anket Türkiye'de yapılmamıştır, yoksa çalışan kadınların %86'na ahlaki değerlerden yoksun oldugu gözüyle bakmak gerekir.Ben mi iyimserim yoksa henüz mezun olmadığım ve hiç çalışmadığım için mi bu oranın ülkemizde %10 bile olmayacağını düşünüyorum.

X