• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksekova'dan acı haber: 3 şehit

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Yüksekova'dan acı haber: 3 şehit
fft107_mf7410135.Jpeg

22/03/2016 16:09
A+ A-
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde zırhlı arıcın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 polis ile 1 asker şehit oldu. Patlamada 9 güvenlik görevlisi de yaralandı.
Facebook'ta Paylaş
Tweet

RADİKAL - Yüksekova'da bugün öğle saatlerine doğru Cengiz Topel Caddesi Eski Cezaevi Kavşağı yakınlarında güvenlik güçleri saldırıya uğradı.

Güvenlik güçlerine ait zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı infalak ettirildi.

Patlamada, 2 polis ve 1 asker şehit olurken, polis ve askerlerden oluşan 9 kişi de yaralandı.
201603221633_y1.jpg

Yaralı bazı askerlerin Hakkari Devlet, bir bölümü de Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları bildirildi.
DHA

Nusaybin'de saldırı: 1 şehit, 7 yaralı

Hatay, şehitlerine ağladı

http://www.radikal.com.tr/turkiye/yuksekovadan-aci-haber-3-sehit-1534523

3 günde 15 şehit verdik.
Artık bu haberler eskisi gibi "ilgi" çekmiyor, alıştırdılar kendilerince.
Öyle bir ülkedeyizki ne konuşacağımızı şaşırdık.
Hala istikrar diyorlar ve toz pembe dünya çiziyorlar.
Bırakın artık it dalaşını ülke bir çukura gidiyor.Arap baharını bize getirmeye çalışıyorlar.
Particilik yapmak yerine vatanını milletini düşünen insanlara ihtiyaç var.
Yazık şehit deyip geçiyorlar.Bu gencecik insanlar ölüyor.Hayalleri bitiyor , ailesi perişan.Şehit deyip kelime oyunu yapmayın.
Offfff YETER...

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Rahmet okuyup devam ediyoruz hayatımıza. Ne kadar kolay şehit sayısını vermek 1 aydır soğukta çadırda kalıyor eşim oğlum sordukça gelecek diyorum ya şehit eşleri ne cevap veriyordur çocuklarına? Teröre destek verenler iki cihanda da huzur bulamasın. Benim çocuklarımın babasız geçen her gününün hesabını sorsun rabbim

Ya haberleri izlemek istemiyorum artik yuregim dayanmiyor gozu yasli anneleri esleri babalarini hic taniyamiyacak cocuklari gordukce kac eve ates dustu Allah belasini versin buna sebep olanlarin ulkemiz bir an once aydinliga cikar insallah :(

Back