Yüksek yatak sıkıntısı! --- yardım!

plep

'tırt hayaller prensesi'
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
28
0
merhaba kızlar..
dün mobilyalarımız geldi bazamız ayaklı üstünede iyi bi yatak almıştık. ama iksini bir koyunca çok yüksek oldu ya. oturunca ayagım yere değmiyor ki çok kısa deılım 1,70 im. napıcam nedicem bilemiyorum. kullanıslı olurmu boyle? getıren adamlar herkes boyle alıyo artık dedı ama benım ıcıme sınmıyo bı turlu. sanırım gerıde almazlar bi fikir verin lütfen sizlerinde evinde böylemi?

canım bizde iki sene önce istikbal den aldık yatak ve bazamı eşim özellikle yüksek yatak istedi eve kurup getirdiklerinde bana da çok yüksek gelmişti. oturunca ayaklarım yere değmiyordu kendimi yatarken çok yükseydeymişim gibi hissediyordum ama şimdi başka yatakta yatamıyorum neymiş yaa eski yatağımızı köyee gö türdük karyolasıyla beraber yatınca sanki yerde yatıyormuşum gibi geliyor yüksek yatakta yatınca daha alçak yatakta yatamıyorsun. bence çok problem yapma çevremdeki herkes böyle alıyor ve kullanıyor zamanla alışırsın canım

Bende 1 yıllık evliyim ve İStikbalden aldık baza ve yatağı benimkide çok yüksek benim ilk başta dikkatimi çekmedi ama eve gelenler hep yüksekliğinden bahsetti ama alıştım ben gözümde alıştı yataktan düşmediğin sürece sorun yok

:))) evet düşmedikçe sorun olmaz ınsallah. uzerındekı naylonu bıle cıkaRMadım daha, gerı verırım dıye. ama sız ıyı şeyler soleyınce rahatladım bıraz.
vermıyım o zaman geriye. tesekkur ederım yardım ıcın:)

benim yatağım da oldukça yüksek,3 senedir kullanıyorum.baştan biraz garip geldi ama kullandıkça alıştım,oldukça rahat kullanılıyor.gerçekten de başka yatakta uyumakta zorlanıyorum.Bir de diğer arkadaşların dediği gibi düşmemek gerekiyor,özellikle bebek ve çocuklara dikkat.Güle güle kullan,hiç üzülme,sorun yaşamazsın.

canım bende mobilyamı ve yatağımı bellonadan almıştım.istikbalin ve bellonanın yatakları biraz yüksek oluyor..ilk başlarda banada tuhaf geldi.annemlerinki ve bizim gelinin yatağı daha alçaktır..sana şunu söyleyeyim.yatak yüksek olduğundan tabi birazda ağır oluyor ve bazada birşey alacağım zaman kaldıramıyor.o derece ağır yani.aldığımızda yatağı arda bir ters düz yapın dediler.ne mümkün yatağı yerinden zor kaldırıyorum..(bel ağrısına birebir) birde üstüne örtü bulmakta zorlandım.birşey seriyorsun örtü tepede kalıyor.buda güzel durmuyor..en son annnemle çarşıya gidim hazır pike örtülerinden kumaşçıdan alıp evde diktik.şimdi onu kullanıyorum..yani diyeceğim eğer imkanınn varsa değiştir..yüksek yatakta iyi değil..

Konunuz cok eskisi ayni hataya bende dustum yatak okadar yuksek olduki gozume cok kotu geliyo yatak cok rahat asiri rahat yatinca diyorumki yok ya dursun napiyim diyorum ama odaya bakincada cok kotu geliyo gozume yatak odami da yeni degistirdim bazayla yatagida yeni aldim esim degistirmeyelim cok rahat diyo ben bakinca odaya uzuntu icindeyim

peki yatak ortusu orttugunuzde nasil duruyor bende bellonadan aldim bioenergy comport yatak cok iyi ama cok yuksek oldu bazayla cok kotu bi goruntu oldu baslikta kucucuk gibi kaldi napabilirim bilmiyorum yatak ortusu ortunce iyice tepe gibi mi durur acaba yada basligi bisekilde yukseltebilirmiyimki off ya cok moralim bozuk

bende yeni baza başlık aldım
özellıkle yuksek olmaması ıcın cok arastırdım cunkı bazalı yatakların kımı apartman gorunumunde oluyo cok çirkin gorunuyo bana göre
sımdı aldıgım baza cok yuksek degıl daha getırmedıler ama gorerek aldık bakalım

YA benimde degisim hakkim var aslinda ama esik yatak cok rahat diyo cok sevdi yatagi kiyamiyorum bende ona cunku cok calisiyo rahat etmek istiyo ama goruntusu okadar kotu durduki moralim sifir

bizde yatak aldık 33 cm yatağımız bende tereddütteyim yeterki rahat olsun ya tek isteğim o, kızlar nevresim yani çarşaf serince yükske yatakta sığıyor mu?birde evlilere sorum var yatak yüksek ve çok sert değil hafif yumuşak aktivite halinde bu sıkıntı yapar mı:)

Yüksek yatak hem kullanışlı hemde bence daha rahat.bizimki çok yüksek değil, yazın tatile gidince otellerdeki yüksek ve ortapedik yataklarda çok Dinleniyorum uyurken

1,70 boyla oturunca yere değmeyen yatak bayağı bayağı yuksek

Benimki de yüksek, istikbalden almıştı eşim görmemiştim evde görünce şok olmuştum :) Ama alıştık şimdi.. 2 yaşında yiğenim düşmüştü benim yatağımdan, aman çocuk ve bebeklere dikkat. Benim bebeğim olacak şimdi, 1-2 yaşına gelicem napıcam bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…