merhaba kızlar..
dün mobilyalarımız geldi bazamız ayaklı üstünede iyi bi yatak almıştık. ama iksini bir koyunca çok yüksek oldu ya. oturunca ayagım yere değmiyor ki çok kısa deılım 1,70 im. napıcam nedicem bilemiyorum. kullanıslı olurmu boyle? getıren adamlar herkes boyle alıyo artık dedı ama benım ıcıme sınmıyo bı turlu. sanırım gerıde almazlarbi fikir verin lütfen sizlerinde evinde böylemi?
Konunuz cok eskisi ayni hataya bende dustum yatak okadar yuksek olduki gozume cok kotu geliyo yatak cok rahat asiri rahat yatinca diyorumki yok ya dursun napiyim diyorum ama odaya bakincada cok kotu geliyo gozume yatak odami da yeni degistirdim bazayla yatagida yeni aldim esim degistirmeyelim cok rahat diyo ben bakinca odaya uzuntu icindeyimmerhaba kızlar..
dün mobilyalarımız geldi bazamız ayaklı üstünede iyi bi yatak almıştık. ama iksini bir koyunca çok yüksek oldu ya. oturunca ayagım yere değmiyor ki çok kısa deılım 1,70 im. napıcam nedicem bilemiyorum. kullanıslı olurmu boyle? getıren adamlar herkes boyle alıyo artık dedı ama benım ıcıme sınmıyo bı turlu. sanırım gerıde almazlarbi fikir verin lütfen sizlerinde evinde böylemi?
peki yatak ortusu orttugunuzde nasil duruyor bende bellonadan aldim bioenergy comport yatak cok iyi ama cok yuksek oldu bazayla cok kotu bi goruntu oldu baslikta kucucuk gibi kaldi napabilirim bilmiyorum yatak ortusu ortunce iyice tepe gibi mi durur acaba yada basligi bisekilde yukseltebilirmiyimki off ya cok moralim bozukBende 1 yıllık evliyim ve İStikbalden aldık baza ve yatağı benimkide çok yüksekbenim ilk başta dikkatimi çekmedi ama eve gelenler hep yüksekliğinden bahsetti ama alıştım ben gözümde alıştı yataktan düşmediğin sürece sorun yok
bende yeni baza başlık aldımKonunuz cok eskisi ayni hataya bende dustum yatak okadar yuksek olduki gozume cok kotu geliyo yatak cok rahat asiri rahat yatinca diyorumki yok ya dursun napiyim diyorum ama odaya bakincada cok kotu geliyo gozume yatak odami da yeni degistirdim bazayla yatagida yeni aldim esim degistirmeyelim cok rahat diyo ben bakinca odaya uzuntu icindeyim
YA benimde degisim hakkim var aslinda ama esik yatak cok rahat diyo cok sevdi yatagi kiyamiyorum bende ona cunku cok calisiyo rahat etmek istiyo ama goruntusu okadar kotu durduki moralim sifirbende yeni baza başlık aldım
özellıkle yuksek olmaması ıcın cok arastırdım cunkı bazalı yatakların kımı apartman gorunumunde oluyo cok çirkin gorunuyo bana göre
sımdı aldıgım baza cok yuksek degıl daha getırmedıler ama gorerek aldık bakalım
Yüksek yatak hem kullanışlı hemde bence daha rahat.bizimki çok yüksek değil, yazın tatile gidince otellerdeki yüksek ve ortapedik yataklarda çok Dinleniyorum uyurkenbizde yatak aldık 33 cm yatağımız bende tereddütteyim yeterki rahat olsun ya tek isteğim o, kızlar nevresim yani çarşaf serince yükske yatakta sığıyor mu?birde evlilere sorum var yatak yüksek ve çok sert değil hafif yumuşak aktivite halinde bu sıkıntı yapar mı:)
1,70 boyla oturunca yere değmeyen yatak bayağı bayağı yuksekmerhaba kızlar..
Benimki de yüksek, istikbalden almıştı eşim görmemiştim evde görünce şok olmuştum :) Ama alıştık şimdi.. 2 yaşında yiğenim düşmüştü benim yatağımdan, aman çocuk ve bebeklere dikkat. Benim bebeğim olacak şimdi, 1-2 yaşına gelicem napıcam bakalım :)merhaba kızlar..