Yüksek tansiyon:(

fsunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
44
70
38.haftama girdim hamileligimde ve bugunki kontrolumde tansiyonum 140 /90 cikti doktorum iki gun sonra yine görmek istedi beni acaba sorun yasarmiyim ilk defa bu kadar yuksek cikti bu durumu yasayan hamisler varmi acaba ?

38.haftama girdim hamileligimde ve bugunki kontrolumde tansiyonum 140 /90 cikti doktorum iki gun sonra yine görmek istedi beni acaba sorun yasarmiyim ilk defa bu kadar yuksek cikti bu durumu yasayan hamisler varmi acaba ?
Mrb cnm bastq saglikli dogumlar saglikli bi hamilelik.dilerim...ben ilk gebeligimde tqnsiyon sorunum vardi gebelik tansiyonum ama 38hqftada cikmadi 23 24 haftama kadar iyiydi yirmidort haftalikken gebelikte yuksek tansiyon sorunum cikti baski hissiyle dr gitmstm tansionum18/10 ckmisti hemen yatis yaptilar her iki saate bi tansiyon plctuler bebek icin ciger gelisturcu igne vurdular haftasi erken olsugu.icin dogurtturmak zorunda kalirsak dige.uc gun yatip cktim ama her hafta kntrole cagirirordu drum tahlil yapip nebegin skintida olup olmadigina bakiolardi eger tahlilde protein saptanirsa hemen sezeryana alabiliolar ck sukur 38 haftama kadar boyle surdu hastanede yat kalk 38.haftada hastaneye tekrar yatirildim uc dort gun yattim dr um kntrol ettiginde her an nobet gecirebilecegimi soledi sezeryana almam gerek dedi ama beni.39.haftaya kadar hastanede bekletti direk suni sanci verildi ama sancim gekdi acilmam yok ve tansionum yuksekti dr riski goze alamam dedi ve sezeeryana aldi preaklamsi durumu gecirdim elim ayagim yuzum cok sismisti . Veee sonunda saglikli.bi sekilde dogum yaptim cpk sukur bebegimi kucagima aldim...dpgum yapinca tansiyonum normale dondu....seninki 38hqftadaymis bana normal geldi son haftalarda oldugun icin ins bi aorun ckmaz stressa yapma tuzlu yeme cnm allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsinnn bende suqn ikinciye hamileyimmm

Cok tsk ederim canim icimi rahatlattin bnm hep normaldi bugune kadar bugun öyle cikinca dusundurdu beni doktorum eger risk hissetseydi sanirim hastaneye fln sevk ederdi beni bebegimin kalbi dinlendi idararim kontrol edildi herseyim normal bakalim cuma gunu ne diyecek ben ztn cok tuzlu yemiorum odemim siskinligimde yok hic olmadida bakalim herseyin hayirlisi sanada guzel bir hamilelik diliyorum

Arkadaşlar Merhaba.. Ben 9 haftalık hamileyim.. son birkaç gündür aşırı derecede düşük tansiyon yaşıyorum.. 8-4 ve 9-5 civarlarında seyrediyor.. gözlerim kararıyor, kulaklarımın arkası ve altı zonkluyor.. tuzlu ayran içiyorum, bol sıvı tüketmeye çalışıyorum.. sizce normal midir? Bebeğim zarar görür diye çok korkuyorum Lütfen cevap verin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…