- 27 Haziran 2023
- 32
- 5
- 22
-
- Konu Sahibi Gamzeklds13555
Amniyosentez ön sonuç 3 gün içinde çıkıyor. Kesin sonuç da 3 haftada çıkarMerhaba ben 21 yaşındayım şaun 19+5 günlük hamileyim ikili tarama testinde 1/88 yüksek riskli gebelik çıktı amniyosentez yaptırdım onun sonucunu bekliyorum ama moralim çok bozuk alt çene geriliği var böbrekte kalpte ense kalınlığında sorun yok burun kemiği yok oluşmamış dediler engelli de olsa sağlıkıda olsa zaten aldırmaya kıyamam aranızda varmı böyle brnim gibi yüksek riskli olan birde amniyosentez ön tanı kaç günr çıkar yardımcı olur musunuz
Brnim bugünle birlikte 5 gün oldu ama daha aramadılar e nabızdada görünmüyorAmniyosentez ön sonuç 3 gün içinde çıkıyor. Kesin sonuç da 3 haftada çıkar
İnşallah allah kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin çok zor allah hepimizin yardımcısı olsunAllah yardımcın olsun sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Aminİnşallah allah kimseyi böyle şeylerle imtihan etmesin çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba ben 21 yaşındayım şaun 19+5 günlük hamileyim ikili tarama testinde 1/88 yüksek riskli gebelik çıktı amniyosentez yaptırdım onun sonucunu bekliyorum ama moralim çok bozuk alt çene geriliği var böbrekte kalpte ense kalınlığında sorun yok burun kemiği yok oluşmamış dediler engelli de olsa sağlıkıda olsa zaten aldırmaya kıyamam aranızda varmı böyle brnim gibi yüksek riskli olan birde amniyosentez ön tanı kaç günr çıkar yardımcı olur musunuz
Hem özele gittim hem develete ikiside aynı şeyi söyledi amniyosentez önerdiler 88 kişinin 87 si normal çıkıyormuş inşallah benimde normal çıkar ben daha dün akşam ve bu sabah hareketlerini çok hissettin nasıl kıyarım ona ortada daha bişey yok aminonun sonucunu bekliyoruz ayrıca başka dr dan daha randevu aldım burnu yok denilen hastaya bile hiçbirşey yok demiş bu dr herşeyi sil baştan yapıyormuş tekrardan tahlil istiyormuş o dr a gidiyim diyorumİnşaAllah sağlıkla gelir.
Bi doktora daha göstersen?
En azından bi kaç yerden doktordan fikir almış olursu.
Tabikide çok zor bi karar ama bile bile engelli bi bebek dünyaya getirmekte nekadar doğru
Sen sabırla, aşkla bakarsın eminim ama çocuk içinde çok zor olacak.
AminAllah yardımcın olsun sağlıkla hayırla gelsin inşallah
Hem özele gittim hem develete ikiside aynı şeyi söyledi amniyosentez önerdiler 88 kişinin 87 si normal çıkıyormuş inşallah benimde normal çıkar ben daha dün akşam ve bu sabah hareketlerini çok hissettin nasıl kıyarım ona ortada daha bişey yok aminonun sonucunu bekliyoruz ayrıca başka dr dan daha randevu aldım burnu yok denilen hastaya bile hiçbirşey yok demiş bu dr herşeyi sil baştan yapıyormuş tekrardan tahlil istiyormuş o dr a gidiyim diyorum
Evet gamze adım çok çok teşekkür ederim bende daha dün namaz kılarken tanıdık tsnımadık bütün müslümanlar için dua ediyorum dua edersen çok iyi olur allah razı olsunİnşallah sağlıkla gelir.
Dualarımda senide anıcam.
Camii grubu var ordada dua isteyeceğim, adın gamzemi?
Evet gamze adım çok çok teşekkür ederim bende daha dün namaz kılarken tanıdık tsnımadık bütün müslümanlar için dua ediyorum dua edersen çok iyi olur allah razı olsun
Benim de testim riskli çıktı 15 gün oldu amniyosentez olalı ama hala çıkmadı doktorum ön sonuç 1 haftada çıkacak demesine rağmen sonuç yokMerhaba ben 21 yaşındayım şaun 19+5 günlük hamileyim ikili tarama testinde 1/88 yüksek riskli gebelik çıktı amniyosentez yaptırdım onun sonucunu bekliyorum ama moralim çok bozuk alt çene geriliği var böbrekte kalpte ense kalınlığında sorun yok burun kemiği yok oluşmamış dediler engelli de olsa sağlıkıda olsa zaten aldırmaya kıyamam aranızda varmı böyle brnim gibi yüksek riskli olan birde amniyosentez ön tanı kaç günr çıkar yardımcı olur musunuz
Brnimde yarın 1 haftam dolacakBenim de testim riskli çıktı 15 gün oldu amniyosentez olalı ama hala çıkmadı doktorum ön sonuç 1 haftada çıkacak demesine rağmen sonuç yok
Yarın çıkcakmış inşallah temiz çıkarCanım sonucun çıktı mı
Merhaba bugün çıktı temizmiş çok şükürCanım sonucun çıktı mı
Sonuç çıktımıBenim ikili test sonucum da bugün çıktı doktor riskli dedi DNA yaptırıcam yarın