- 25 Ağustos 2024
- 154
- 48
- 13
- Konu Sahibi yaseminimesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseyi gordunuz mu?Başına böyle bir şey gelen varmı hiç beta sonuçlarım şöyle
07.02.25 - 790.31
11.02.25 - 5042,8
Yok doktorumun acil ameliyatı çıktı bugün kanı ver yarın gel tekrar dediKeseyi gordunuz mu?
Ilk 3 trimesterde 90 a kadar normal gozukuyor progesteron degeri.Yok doktorumun acil ameliyatı çıktı bugün kanı ver yarın gel tekrar dedi
Ay yok hem benim tarafımda hem eşimin tarafında ama eşimde hamile olduğumu duyduğundan ikizlerim napıyo oğlum kızım hoşgeldiniz falan diyor şuan sizde böyle diyince valla iyice içime kurt düştüIlk 3 trimesterde 90 a kadar normal gozukuyor progesteron degeri.
Normalde betadan pek fazla anlasilmiyor ama hem beta degerinin fazlaca artmasi hemde progesteron degerinin fazla cikmasi acaba ikiz olabilir mi düşüncesini dusundurdu bana :) var mi ailede ikiz gebelik![]()
Pcos varsa ikiz icin de ihtimal daha yuksek tabi. Ama dedigim gibi degerden malesef anlasilmiyor ben boyle dedim diye ikizdir kesin diye dusunmeAy yok hem benim tarafımda hem eşimin tarafında ama eşimde hamile olduğumu duyduğundan ikizlerim napıyo oğlum kızım hoşgeldiniz falan diyor şuan sizde böyle diyince valla iyice içime kurt düştüYa bu ikiz genetik haricide oluyor bence benim komşum ilk tek doğum yaptı ikinci hamileliğini ikiz duyunca şoka girmişti onunda eşinin tarafındada kendi tarafındada hiç ikiz yokmuş hayırlısı diyorum artık
![]()
Pcos yok ama evet ya değerlerim yüksek aman düşük olmasında yüksek olsun yarın bakalım tekrar gitçem hem kadın doğuma hem dahiliyeye muayeneye hayırlısı artıkPcos varsa ikiz icin de ihtimal daha yuksek tabi. Ama dedigim gibi degerden malesef anlasilmiyor ben boyle dedim diye ikizdir kesin diye dusunmeher bunyede farklilik gosterir degerler.
Bu arada prolaktin diye okumustum ama progesteron diye dusundum niyeyse dalginligima geldi kusura bakma. Prolaktin konusunda pek fikrim yok. Sut hormonu yuksek cikar mi bende bilemedim. Rutin gebelik testlerinde prolaktine bakiyolar miydi hic dikkat etmedim.
Bir sorun cikmaz umarim. Bu aralar kullandiginiz bir sey varsa o da yukseltmis olabilir.Pcos yok ama evet ya değerlerim yüksek aman düşük olmasında yüksek olsun yarın bakalım tekrar gitçem hem kadın doğuma hem dahiliyeye muayeneye hayırlısı artık![]()
Folik asit kullanıyorum sadece ya ekstra kullandığım bir şey yok aminn inşallah sağlıkla devam ederrBir sorun cikmaz umarim. Bu aralar kullandiginiz bir sey varsa o da yukseltmis olabilir.
Hayirli olsun gebeliginiz saglikla ilerlesin ❤
Gebelikte prolaktin ve tiroid değerlerinin zirve yapması çok doğal gebelikt hormonlar değişir ve doğumq yaklaştıkca da prolaktinn değeri arrtar süt ürettikce prolaktin yükselirArkadaşlar merhaba 4 haftalık hamileyim prolaktin değerim yüksek çıkmış doktor çok yüksek en kısa sürede dahiliyeye randevu alıp git dedi 1 hafta sonraya bulabildim anca bilgisi olan var mı hiç neden yüksek olduğuna dair