- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Prolaktinin yüksek gerçekten canım. Siklusunun ortasında biraz artabiliyor normalde ama 38 çıktıysa normal zamanda da 30 falandır ki o da yüksek.. Uzun zamandır bu meretle uğraşıyorum ben de malesef
Benim prolaktin yüksekken kupkuru oluyor, akıntılarım direkt kesiliyor yumurtlamadığımı öyle anlıyorum canım. Eğer emin olmak istiyorsan ateş ölçme yöntemini araştırabilirsin, yumurtlamadıysan belirgin bir ateş artışı göremiyorsun
Salmak daha iyi inan, inan keçileri kaçırmak üzereyim ben... Bu ay hsg de çekildi, yok bugün başladı yine lekelenmem, bat yarınOvülasyon testleri denedim, akıntılara göre takip ettim birtek ateş ölçmeyi denemedim ama şuan tamamen salmış durumdayım öyle ki ovü gününe özel ilişki bile ayarlamıyorum..
Salmak daha iyi inan, inan keçileri kaçırmak üzereyim ben... Bu ay hsg de çekildi, yok bugün başladı yine lekelenmem, bat yarın
Benim de 43 çıkmıştı ilaç kullandım düştü sonra da gebe kaldim canim ilaç kullanman lazim
Hayıt suyundan bahsediliyor ama ilaç kullanırken önermiyorlar canım, ilaç kullanmiycam dersen deneyebilirsin sanırımDoktorumu tekrar bir arayım ben en iyisi.. Peki doğal yollarla düşürmek mümkün mü ? Bilginiz var mı ?
Onu bilmiyorum canim ama çaresi olan bir şey yani kafana takma. Ama incir falan prolaktini yükseltiyor yani o tarz yiyeceklere de dikkat etmek lazım.Doktorumu tekrar bir arayım ben en iyisi.. Peki doğal yollarla düşürmek mümkün mü ? Bilginiz var mı ?
Hayıt suyundan bahsediliyor ama ilaç kullanırken önermiyorlar canım, ilaç kullanmiycam dersen deneyebilirsin sanırım
Onu bilmiyorum canim ama çaresi olan bir şey yani kafana takma. Ama incir falan prolaktini yükseltiyor yani o tarz yiyeceklere de dikkat etmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?