Merhaba canım benim ilk transferime 5 gün kala progesteranım 0.93 çıkmıştı. 1 olursa iptal edicekti ama etmedi benim iki gün sonra büyümğş olan yumurtam çatladı yani transfere 2 gün kala doktoruma yazdım ama ikna edemedim transfer oldum tutundu ama değer artmadı çünkü bütün hormonlar birbirine karışmıştı neyse ben böyle sonuç alınca doktor da kabul etti progesterenum yüksek olduğu için hormon dalgalanması olmuş olabilir dedi (o doktora asla hakkımı helal etmiyorum ) benşm böyle kötü bir tecrübem oldu ama aynı şey senin başına gelecek diye bir durum yok doktorun uygun gördüyse sen hiç kafanı karıştırmaMerhaba kızlar, 27 ocakta 3 tane 5.gün embriyosu transfer oldum ama adetimin 14.günü progesteronum 1.98 çıkınca doktorum transferi iptal etmek istedi, bende illa transfer olmak isteyince yaptı transferi.. benim gibi progesteronu yüksek olup yinede transfer olanlar varmı aranızda? Acillll lütfenn
Senin yine düşükmüş progesteron bilmiyorum düşüğe sebep olan durum progesteronmudur, yaşın kaçtı acaba ? Çok geçmiş olsunMerhaba canım benim ilk transferime 5 gün kala progesteranım 0.93 çıkmıştı. 1 olursa iptal edicekti ama etmedi benim iki gün sonra büyümğş olan yumurtam çatladı yani transfere 2 gün kala doktoruma yazdım ama ikna edemedim transfer oldum tutundu ama değer artmadı çünkü bütün hormonlar birbirine karışmıştı neyse ben böyle sonuç alınca doktor da kabul etti progesterenum yüksek olduğu için hormon dalgalanması olmuş olabilir dedi (o doktora asla hakkımı helal etmiyorum ) benşm böyle kötü bir tecrübem oldu ama aynı şey senin başına gelecek diye bir durum yok doktorun uygun gördüyse sen hiç kafanı karıştırma
28 yaşındayım canımSenin yine düşükmüş progesteron bilmiyorum düşüğe sebep olan durum progesteronmudur, yaşın kaçtı acaba ? Çok geçmiş olsun
Hayırlı olsun transferin dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunur test gününüz ne zaman dı birde doktorunuz birşey demedi mi bu progesteronla alakalı sonuç nasıl olur diye dilerim pozitif olur kafanızı karıştırmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallahSenin yine düşükmüş progesteron bilmiyorum düşüğe sebep olan durum progesteronmudur, yaşın kaçtı acaba ? Çok geçmiş olsun
AminnnHayırlı olsun transferin dilerim bebişlerin sıkı sıkı tutunur test gününüz ne zaman dı birde doktorunuz birşey demedi mi bu progesteronla alakalı sonuç nasıl olur diye dilerim pozitif olur kafanızı karıştırmayın olumlu düşünün olumlu olsun inşallah
Test günüm 8şubatAminnnCok tsk ederim canim RABBiM butun bebek bekleyenleri pozitif sonuclarla saglikli ömurlu bebelerle sevindirsinn, aminnn transferi 15% olumsuz etkiler demisti, yani tutma sansi 60-65%ken 50% düşürecek tutma şanaını demişti
Neden risk aldınız kiTest günüm 8şubat
Son şansımdıNeden risk aldınız ki
Tutma şansını arttırmak için histeroskopi oldum ve aynı anda rahime çizik attırdım, normalde tutma şansını arttırırmış, sadece progesteron yüksekliği canımı sıkıyo ama bakalım ALLAH kerimSon şansımdıyurtdışında yaşıyorum herdefasında rapor vermiyorlar, raporumu uzatmadı belçika doktorum ve aile baskı yapınca mecbur kaldım diyelim daha birsürü şeyler ama yazması uzun olur :)
Amin amin inşallah Rabbim yeter ki ol desin önünde hiçbirşey duramaz Rabbim sana bağışlasın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallahAminnnCok tsk ederim canim RABBiM butun bebek bekleyenleri pozitif sonuclarla saglikli ömurlu bebelerle sevindirsinn, aminnn transferi 15% olumsuz etkiler demisti, yani tutma sansi 60-65%ken 50% düşürecek tutma şanaını demişti
Aminn ecmainnnAmin amin inşallah Rabbim yeter ki ol desin önünde hiçbirşey duramaz Rabbim sana bağışlasın dilerim hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?