• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuksek ogrenim harci kredisi

En buyuk kk

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3.800
12.253
363
Merhaba arkadaslar bir bilen cikabilir diye yaziyorum ne olur konumu tasimayin...

Kizlar ben 2014te doktoraya kayit oldum Ankara universitesinde sosyal bilimler enstitusunde. 2015 sonuna kadar filan kaydimi yeniledim harc odeyerek her donem. Sonra is yukum artinca kaydi yenilemek icin bile izin alamadim ve galiba 2017 senesinde filan eve kaydimin silindigine dair bir yazi geldi. Cok umursamadim zaten doktorayi birakmistim kafamda is yukum inanilmaz yogundu okula kayit olmak icin bile izin alamiyordum. Biraz da ihmal ettim o zamanlar.

Ben su an Ruanda'dayim 2018den beri. Ve dun eve bir yuksek ogrenim harci kredisi odeme emri gelmis. 2014-2018 arasi tarihleri kapsiyor. Ama sorun su ki ben 2015e kadar filan kaydimi yeniledim hep ve 2018den once atildim okuldan. Bir yanlislik olmus olabilir mi?

Enstituye be ogrenci islerine kayit durumumu ogrenmek icin mail attim ama acaba daha onceki odemelerimle ilgili bilgi verirler mi ki? Yani neyi odemisim neyi odememisim borcum ne kadarmis? Bir yanlislik yoksa mecbur odicem ama ailem turkiyede oldugu icin onlar muhatap olacak onlari ugrastirmak istemiyorum.

Ay insallah yol yordam bilen hanimlar cikar nolur bir akil verin kizlar nedir bu sizce?

Ben de aynı enstitüde yüksek lisans yapıyorum. 2012 den beri :) epey uzatmalı oldu benim..
Bir kere atıldım. Mazeretle geri döndüm. Şimdi de bir dönemlik dondurdum . Okul ara ara mazeret hakkı tanıdı keşke takip edebilseydiniz. Belki bir ad filan çıkın takipte olun. Birine vekalet verip yaptira da bilirsiniz.
Ben de okurken ara ara hiç kayıt yenilemeyip, ücret ödemediğim de oldu. Bana öyle birşey gelmedi. Ogrenci işlerini arayıp sorun isterseniz. Yardımcı oluyorlar telefonla da.

Ben de aynı enstitüde yüksek lisans yapıyorum. 2012 den beri :) epey uzatmalı oldu benim..
Bir kere atıldım. Mazeretle geri döndüm. Şimdi de bir dönemlik dondurdum . Okul ara ara mazeret hakkı tanıdı keşke takip edebilseydiniz. Belki bir ad filan çıkın takipte olun. Birine vekalet verip yaptira da bilirsiniz.
Ben de okurken ara ara hiç kayıt yenilemeyip, ücret ödemediğim de oldu. Bana öyle birşey gelmedi. Ogrenci işlerini arayıp sorun isterseniz. Yardımcı oluyorlar telefonla da.

Yaa cok tesekkur ederim yarin enstituyu arayacagim kesin. Insallah hatadan ibarettir bu durum oyle umuyorum. Baya yuklu bir miktar cunku.

Back