yüksek lisans

sharma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
185
0
96
İzmir
ben inğ öğretmenlği son sınıf öğrencisiyim,yüksek lisans yapmak istiyorum ama hangi dalda yapacagıma karar weremedim :S
hangisi daha faydalı olur acaba??elt yada eğitim bilimleri???yada alan dışı mı??
bunun için sınavlara giricem ama başarabilme konusunda kafam karışık en azından sınavlara gireyim diyorum..

Benimde eğitim ile ilgili bir sorum olmuştu her konuda yardım alabildiğim forumun bu eğitim kısmı sanırım pek ilgi odağı değil..

aslında yüksek lisansı ne için yapmak istedğinle başlayabilirsin öncelikle eğer üniersitede kalıp öğretmen olayım falan diyorsan kendi alanında olur
eğitim bilimleri dersen bunların içinde rehberlik sınıf yönetimi gibi branşlar karşına çıkabilir.. yada eğitimde yönetim gibi alanlar bunlarda yönetici olmanda falan yardımcı olur

neden yuksek lisans yapiyorum sorusunu kedine bence skca sormalisin en basta, nedenini belirledikten sonra zaten bolumu secmen cok da zor olmatacaktir.
ben muhendisim o yuzden bolumler hakkinda cok yardimci olamiycam ama en kisa zamanda uds ve ales sinavlarina girmeliydin.
uds gecti zaten kpds var yakinda, basvurularini kacirma istersen.
ales basvurulari da bu donem icin bitmis olabilir osym nin sitesinden kontrol et. onumuzdeki donem icin olana girebilirsin.
sana en cok yardimci olacak olan bence hocalarindir. ben bu konuda cok destek gormustum. umarim sen de gorursun.
kolay gelsin.

bence elt ,bende bunu düşünüyorum nedense çok zevkli geliyor bana karşımdakini keşfediyorum,öğrencilerim korkun benden zemuszemus

arkadaslar yuksek lısans için 2.5 ortalama dıe bı sart varmı ? kafama takıldı ortalama sımdılık 2.44 ve derslerım daha acıklanıo

arkadaslar yuksek lısans için 2.5 ortalama dıe bı sart varmı ? kafama takıldı ortalama sımdılık 2.44 ve derslerım daha acıklanıo

üniversitelerin kriterlerine göre değişir bu durum. Bazı üniversiteler 3.00 ister..

ben de elt okuyorum. bu sene arkadaşlarım hep yüksek lisans düşünüyolar. ben istemiyorum açıkçası.
belki ileride.. ama yine de alese giricem....
heralde eğitim bilimlerinden yapmak daha makul gelirdi bana.
okullarda müdür vs. olmak için yüksek lisans şartı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…