Bu arada ben tezi yazdim bitti son duxeltmeleri de yaptim yarin son halini teslim edecegim insallah. Haftaya persembe savunmam var dua etMerhaba arkadaşlar aramızda yüksek lisans yapan arkadaşlar var mı? Tez yazma ve tez danışmanı gibi sorunlarım var biraz. Bir sene gibi bir zaman kaldı ama danışmanla bi türlü iletişim kuramıyorum. Bir maile bile zor cevap yazıyor.. yazmıyor.. Y. Lisans yapıp tez yazanlar nasıl yaptınız deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
Danismanin seninle ilgilenmiyor ise tez yazman cok zor. Hafi yazdin diyelim duzeltme ve savunma asamasinda cok zorlanirsin. Eger imkanin varsa enstituye danisman degisikligi icin dilekce ver cok zaman kaybetmeden.
Bu arada ben tezi yazdim bitti son duxeltmeleri de yaptim yarin son halini teslim edecegim insallah. Haftaya persembe savunmam var dua et
Merhaba arkadaşlar aramızda yüksek lisans yapan arkadaşlar var mı? Tez yazma ve tez danışmanı gibi sorunlarım var biraz. Bir sene gibi bir zaman kaldı ama danışmanla bi türlü iletişim kuramıyorum. Bir maile bile zor cevap yazıyor.. yazmıyor.. Y. Lisans yapıp tez yazanlar nasıl yaptınız deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
Konunla alakali olup dolu dedigin hoca ile yuzyuze görüş istersen ve diger hocalarin konuya uzak olmalari sebebiyle verimli calisamayacagini ve kendisinin danismani olmasini istedigini belirt bence.İlk başta atanan bir danışman vardı. O hoca konumla çok ilgili değildi bir de okul zamanı bir tek o hoca bi kaç kişi dışında herkesi birakmıştı. bir de bazı nedenlerden içime de sinmiyodu hoca ilgilenemiycekmiş o danışman değişti. Şimdi de bi hoca atandı hiç tanımıyorum. Mail yazdım okulda görüşebiliriz yazmış o da 2. kez mail yazdıktan sonra.. Hoca konumla da uzak. Başka da hoca yok. Bi tek bi hoca var o da doluymuş.. Ötekiler de konumla uzak..
Ko
Konunla alakali olup dolu dedigin hoca ile yuzyuze görüş istersen ve diger hocalarin konuya uzak olmalari sebebiyle verimli calisamayacagini ve kendisinin danismani olmasini istedigini belirt bence.
Konumu hocayla birlikte belirledik ve sonra 8ceriginin hangi basliklardan olusacagini kaba taslak ayarladik. Sonra ben belirli bir asamaya getirince yanina gittim neler ekleyebilecegimi gosterdi. Takildigim seylerde yanina gittim danistim surekli. En son teslim ettim okudu ve duzeltmemi istedigi yerleri belirtti. Son olarak da o kisimlari duzelttim. Benim tez 1 yil uzadi ama gecerli sebepler vardi. Bu 1 yillik surede sozlendim nisanlandim kendi ozel buromu actim evlendim falan falan.İnşallah başarılı olursun.. Nasıl yazdığını nasıl çalıştığını da yazsan..
O zaman suan danismanin olan hocaya mail yoluyla degil telefon vasitasiyla ulas ve randevu talep et. Randevuya gitt8ginde de acik acik kaygilarini anlat.Hocaya sordum.. Çok doluyum dedi..
O zaman suan danismanin olan hocaya mail yoluyla degil telefon vasitasiyla ulas ve randevu talep et. Randevuya gitt8ginde de acik acik kaygilarini anlat.
Hocaya sordum.. Çok doluyum dedi..
Cok doluysa ogrenci almasin o zaman???
O adamin sorumluluklarindan biri sensin. Seni de programina koymak zorunda.
Simdi bu adam konuma uzak demissin, o zaman sana nasil danismanik yapacak ki? Konuna yakin birine gitsen? Ya da bu adamin yaptiracagi konulardan birini oturup ogrenirsin.
Adam ilgilenmezse o tez bitmez. En azindan 1 donem akici sekile yol gostermesi gerekiyor, gerisini zaten kendin getiriyorsun. Ama baslarda ilgilenmesi sart. Iyi iletisim sart bence iyi bir danismanda.
Konumla ilgili bi tek hoca var onda da çok öğrenci varmış. O hocanın danışmanı olan arkadaşa sordum o da hoca ilgilenmedi dedi.. Bana atanan danışmanın benim konumla alakası yok.. Hocaya hocam nasıl iletişim kurabiliriz diye maille sordum.. şu şu günlerde okuldayım o günlerde görüşebiliriz yazmış.. Ben de dakka başı okula gidemem okul uzak.. bir maile bile cavap yazmıyor.. Kendim tez yazma klavuzunu filan okuyorum. İnşallah yazayım da bitsin yahu..
Merhaba arkadaşlar aramızda yüksek lisans yapan arkadaşlar var mı? Tez yazma ve tez danışmanı gibi sorunlarım var biraz. Bir sene gibi bir zaman kaldı ama danışmanla bi türlü iletişim kuramıyorum. Bir maile bile zor cevap yazıyor.. yazmıyor.. Y. Lisans yapıp tez yazanlar nasıl yaptınız deneyimlerinizi yazabilir misiniz?
Konumla ilgili bi tek hoca var onda da çok öğrenci varmış. O hocanın danışmanı olan arkadaşa sordum o da hoca ilgilenmedi dedi.. Bana atanan danışmanın benim konumla alakası yok.. Hocaya hocam nasıl iletişim kurabiliriz diye maille sordum.. şu şu günlerde okuldayım o günlerde görüşebiliriz yazmış.. Ben de dakka başı okula gidemem okul uzak.. bir maile bile cavap yazmıyor.. Kendim tez yazma klavuzunu filan okuyorum. İnşallah yazayım da bitsin yahu..
Evet uyumluydu birde benim bir avantajim vardi danismanim lisanstan hocamdi.Senin konunla danışmanın uyumlu muydu?
Bölümün ne? Konunu keşke hocana uygun seçseydin..