Yüksek lisans tezim için arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz? 5-12 yaş çocuğu olan ebeveynlere ihtiyacım var. Teşkekkürler.

Zynp9191

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
11
1
16
34

cevaplamaya başladım ama yarıda çıktım çünkü cevaplar yanlış ilerliyor. asla cevabı yok sorularda. doğru yanıtlar veremeyeceğim için bıraktım anketi

Anketi yaptım keşke ortalarda hayır şıkkıda olsa idi.hayır diyeceğim şıklarda nadiren dedim mecburen

Anketi yaptım keşke ortalarda hayır şıkkıda olsa idi.hayır diyeceğim şıklarda nadiren dedim mecburen

ben o yüzden cevaplamayı bıraktım. misal tablet kullanması gece yürümesine veya yatağını ıslatmasına nadiren de olsa sebep oluyor sonucu çıkacak belki... yada sizin hayır diyeceğiniz şıklar neyse... doğru bir sonuç vermeyecek sonuçta

ben o yüzden cevaplamayı bıraktım. misal tablet kullanması gece yürümesine veya yatağını ıslatmasına nadiren de olsa sebep oluyor sonucu çıkacak belki... yada sizin hayır diyeceğiniz şıklar neyse... doğru bir sonuç vermeyecek sonuçta
Sonra pişman oldum keşke yapmasaydım.yanlış sonuç çıkacak

Canım bu ölçek anketi üzerinde oynama yapılamıyor malesef benimle alakalı değil yani. Birde uyku kısmının bilgilendirme bölümünde hiç yoksada nadiri işaretleyiniz diye belirtilmişti. Çok teşekkür ediyorum ama zaman ayırmaya çalışmışsın.
cevaplamaya başladım ama yarıda çıktım çünkü cevaplar yanlış ilerliyor. asla cevabı yok sorularda. doğru yanıtlar veremeyeceğim için bıraktım anketi

Back