- 24 Ağustos 2009
- 4.624
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Ben sen kendin işte örnek veriyorum 3 yıl boyunca erişime kapatabiliyorsun diye biliyorum. O süre bitince otomatik olarak erişilebiliyor.Arkadaşlar merhaba,
Yüksek lisans tezi hakkında bir şey danışmak istiyorum. Yüksek lisans bitirme tezimiz isteğimiz dışında yayınlanıp kullanılabiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan varsa bu bilgisini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...
Beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Ben sen kendin işte örnek veriyorum 3 yıl boyunca erişime kapatabiliyorsun diye biliyorum. O süre bitince otomatik olarak erişilebiliyor.
Tez merkezinden mi kapatılıyor hem insan neden tezini kapatsınkiBen sen kendin işte örnek veriyorum 3 yıl boyunca erişime kapatabiliyorsun diye biliyorum. O süre bitince otomatik olarak erişilebiliyor.
Sebebi ne olursa olsun bir insanın büyük bir zihni emeği olan şeyin üstünde, erişime kapatmak veya açmak gibi bir hakkı olabilmeli diye düşünüyorum ben.Tez merkezinden mi kapatılıyor hem insan neden tezini kapatsınki
Merhaba,biraz geç oldu ama yökün sitesinde sanırım yüksek lisans ve doktora tezlerinin hemen hemen hepsi mevcut. Girip okuyabiliyorsunuz hatta... kullanılır mı bilmiyorum ama bence de emeğe saygı olmalı...Arkadaşlar merhaba,
Yüksek lisans tezi hakkında bir şey danışmak istiyorum. Yüksek lisans bitirme tezimiz isteğimiz dışında yayınlanıp kullanılabiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan varsa bu bilgisini paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...
Merhaba,biraz geç oldu ama yökün sitesinde sanırım yüksek lisans ve doktora tezlerinin hemen hemen hepsi mevcut. Girip okuyabiliyorsunuz hatta... kullanılır mı bilmiyorum ama bence de emeğe saygı olmalı...
Rica ederim:))Benimle fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum..