Yüksek Lisans Tez Anketi

beckybecky

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
54
1
34
Merhaba Arkadaşlar,

Eşim, 'Tüketicilerin Online Alışveriş Sitelerinde Yaşadıkları Deneyimin Tüketici Tutumuna Etkisi' konulu bir yüksek lisans tezi hazırlıyor. Bu tez için aşağıda yer alan anketi birkaç dakikanızı ayırarak, doldurup katkıda bulunursanız çok sevinirim. Aşağıdaki linke tıklayarak (yada kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırarak),sorulara cevap vermeniz ve gönder butonuna basmanız yeterli. Arzu ederseniz arkadaşlarınızla, tanıdıklarınızla da doldurmaları amacıyla linki paylaşabilirsiniz. Şimdiden desteğiniz için teşekkür ederim.

https://docs.google.com/forms/d/1xeUGDh5Cm7_tWqJWSZgSzvLngqXmgnf1X0VqsCDEWlI/viewform

Tüketicilerin Online Alışveriş Sitelerinde Yaşadıkları Deneyimlerin Tüketici Tutumuna Etkisi
Yanıtlarınız kaydedildi. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
ABDULLAH BAHÇECİOĞLU

basarılar dilerrim :)

Katıldım anketinize, başarılar dilerim...

anketede işaretledim ama burda da yazmak istiyorum görüşlerimi, ilk internet üzerinden yaptığım alışverişten dolayı güvenli bulmuyorum kaç lira zarara uğradım,, satıcı tarafından hakarete uğradım ayrıca da yurt dışından getirtilen ürünlerin hiçbiri koydukları resimlerle uzaktan yakından alakalı değil maalesef

bu sebeple internet üzerinden alışveriş yapmam zor bi ihtimal...

anketinize katıldım başarılar dilerim
ben online alışverişlerimden çok da memnunum :)

Umarım bundan sonraki online alışverişlerinde daha iyi tecrübelere yaşarsın pupilla34,
Ankete katılımın için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…