- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.707
- 548
- Konu Sahibi AbsolutPromise
-
+1Turkiye 'de master yapmadim ancak yurt disinda iki masterim var.
Bence yazmalisin.Uc sene neden uzattigina dair kisa bir aciklama da eklemelisin.
Eksik bilgi olmasindan daha iyidir. Dikkatli bir hoca bu durumu zaten yazmasan da farkeder.
Bende olmadığını ilk defa duyuyorum.Niyet mektubunu ilk defa duyuyorum. Başvuru yaptığınız okula özel bir durum mu acaba?
Hayirlisi umarim kabul edilirsin.B BusonolsunbusonVelvette A AklinYolu1
Teşekkür ederim cevaplar için
Bende açık olmaktan yanayım. En azından mülakata çağırdıklarında sanki ben çekinmişim de bahsetmemişim gibi oradan onu cımbızlayıp irdelemek yerine farklı şeyler konuşabiliriz.
Teşekkür ederimHayirlisi umarim kabul edilirsin.
Bende olmadığını ilk defa duyuyorum.
Yurt içinde de yurtdışında da yüksek lisans/doktora programları için hem referans hemde niyet mektubu isteniyor.
Çok abartılacak bir şey değil zaten CV gibi kendinden bahsediyorsunuz. Demekki her üniversite gerek duymuyormuş.Ben iktisat politikasi alaninda tezli yapuyorum ama niyet mektubunu basvuruda ilk kez duyuyorm.
Abartılcak değil sizin ozel durumunuzdan dolayidir belki diye dusundum ama universiteden universiteye degisiyor tbiÇok abartılacak bir şey değil zaten CV gibi kendinden bahsediyorsunuz. Demekki her üniversite gerek duymuyormuş.
Üniversiteye bağlı olarak başvuru koşulları arasında var. Benlik bir durum değil yani :)Abartılcak değil sizin ozel durumunuzdan dolayidir belki diye dusundum ama universiteden universiteye degisiyor tbi
Bazı üniversiteler istiyor.Niyet mektubunu ilk defa duyuyorum. Başvuru yaptığınız okula özel bir durum mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?