- 31 Ekim 2014
- 20
- 9
- 8
- Konu Sahibi bembeyaz123
hayatım boyunca akademik eğitimlerimi tamamlayıp üniversitede öğr.üyesi olmak istedim hep.
ancak turizm önlisans bitirip hemen çalışmak zorunda kaldım, ailemin maddi gücü yoktu.
önlisansımı dereceyle bitirdim 2003 te.
bunca yıl çalıştım işimde de çok tecrübeliyim, evlendim ve çocuklarım oldu.
bu sene açıköğretim 3.sınıf konaklama işletmeciliği kayıt yaptırıp okumaya devam dedim, seneye bitecek.
hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. ders notlarım sınav puanları tamam sorunum yok.
tek düşüncem mülakatta bana nasıl bakarlar.
eğitime bu kadar ara verdikten sonra böyle bir hamle yapmamı nasıl karşılarlar sizce ? bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi
benim tek istediğim :
turizm işletme üzerine akademik ilerlemek istiyorum.
tecrübem olan işimde akademik destekle çok iyi çalışmalar çıkaracağıma inanıyorum
ancak turizm önlisans bitirip hemen çalışmak zorunda kaldım, ailemin maddi gücü yoktu.
önlisansımı dereceyle bitirdim 2003 te.
bunca yıl çalıştım işimde de çok tecrübeliyim, evlendim ve çocuklarım oldu.
bu sene açıköğretim 3.sınıf konaklama işletmeciliği kayıt yaptırıp okumaya devam dedim, seneye bitecek.
hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum. ders notlarım sınav puanları tamam sorunum yok.
tek düşüncem mülakatta bana nasıl bakarlar.
eğitime bu kadar ara verdikten sonra böyle bir hamle yapmamı nasıl karşılarlar sizce ? bilgisi olan lütfen paylaşabilirmi
benim tek istediğim :
turizm işletme üzerine akademik ilerlemek istiyorum.
tecrübem olan işimde akademik destekle çok iyi çalışmalar çıkaracağıma inanıyorum