- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Noona_noona
-
Teşekkür ederim ilginizeMali müşavir için üniversitenin belli bir bölümünden 4 yıllık mezun olmak yeterli. Sınava girip 3 yıl staj yapıyorsunuz
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorumTeşekkür ederim ilginizeben mühendislik mezunu olduğum için direk sınavına giremiyorum o yüzden işletme yl düşündüm ama tezsiz yapsam sorun olur mu diye kafamı karisti biraz
Sağlık, siber, yapay zeka, savunma sanayi vsye destekler artmaya başladı. Bu alana yönelen patentleri de götürüyor, güzel çalışmalar zaten çıkıyor.Muhasebeyi boşver mühendislik yap diyorum ben de. Madem yğksek lisans yapmak istiyorsun en iyisi mühendislik, iyi bir hoca tutturursan çok iyi açlışamalar yapabilirsin.
Akademik düşünmüyorsan, işte yükselme içinse tezsiz kabul alıyor diye biliyorum. En iyisi mali müşavirliğin şartlarına bakmak. Onun yerine AÖFten işletme okusanız?Teşekkür ederim ilginizeben mühendislik mezunu olduğum için direk sınavına giremiyorum o yüzden işletme yl düşündüm ama tezsiz yapsam sorun olur mu diye kafamı karisti biraz
Sağlık, siber, yapay zeka, savunma sanayi vsye destekler artmaya başladı. Bu alana yönelen patentleri de götürüyor, güzel çalışmalar zaten çıkıyor.
Farklı bir bölümde olduğunuz için yüksek lisans mı istiyor bu sınav ? Yoksa sizin tercihiniz mi?Hanımlar merhabalar,
Çok önceden de bununla ilgili bir konu açmıştım ama o zamanlar başka bir iş fırsatı çıkmıştı önüme ,yüksek lisans yapmamıştım. Ben mühendislik fakültesi mezunuyum, şuan işletme yüksek lisans yapmak istiyorum, muhasebe alanında çalışıyorum kendimi bu alanda yetiştirmek, donanimli olmak istiyorum.
İnternetten araştırdım elbette ama tam istediğim cevabı göremedim burdan sormak istedim tekrar, yüksek lisansı tezsiz yapacağım kısmetse o bittikten sonra mali musavirlik sınavına girmek istiyorum, tezli yada tezsiz yapmak sınav için önem teşkil ediyordu acaba?
Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim
Farklı bir bölümde olduğunuz için yüksek lisans mı istiyor bu sınav ? Yoksa sizin tercihiniz mi?
İşletme mezunuyum. Muhasebeyi a dan z ye aldım öğrendim ama çok zor. Neden bölümünüzden ilerlemiyorsunuz ki.Bazı bölümlerde farklı lisans kabul edilmiyor, bazılarında sözlü, bazılarında yazılı sınav gerekiyor.
YL ile SMMM kosulu saglamis olacaksaniz. Endustri Muhendisligi daha once de yazdigim gibi ozellikle imalatcilar icin cezbedici olacaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun.Hepiniz çok teşekkür ediyorum cevaplarınız içinBen 33 yaşındayım acikogretim kaydım var ama yaşımda geçmeden gerekli mezuniyet şartını sağlamak istiyorum açıkçası bu açıdan yl düşündüm, işletme derslerine baktığımda sözel kisimlari mevcut görünüyor ben endüstri mühendisiyim bizimde alanımızda yarı sözel yarı sayısal gibiydi sozele çok uzak değilim bu anlamda
Kendi alanımda gönlüme göre bir iş hiç bulamadım, mezun oldum aradım sonra bir yerde başladım ama meslegimle ilgili en ufak bir katkı olmadı muhasebe benim hayatımda hep vardı okulla birlikte çalıştığım için biliyorum , artık bu alanda ilerlemek istiyorum alaylı olarak değil , elimden geldiğince donanımlı olmak istiyorum
YL ile SMMM kosulu saglamis olacaksaniz. Endustri Muhendisligi daha once de yazdigim gibi ozellikle imalatcilar icin cezbedici olacaktir. Hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?