Yüksek hcg

baby2stop

Anne
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
1.717
76
158
Mrb kızlar
Son adet başlangıcı 7 kasımdı 23 aralıkta kan testi negatif çıktı ultrason idrar da bakıldı negatifti. Dr tarlusal verdi. 1 ocakta başladım hapa 6 ocakta bitti ama adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı. 16 ocakta kan testi yaptırdım B hcg 10bin çıktı sizce normal mi yüksek mi. Salı gününe randevu aldım ama meraktan sormak istedim.

Yani kızlar emin olmamakla birlikte en fazla 3-4 haftalık bebek olmalı 10bin hcg normal mi

Yani kızlar emin olmamakla birlikte en fazla 3-4 haftalık bebek olmalı 10bin hcg normal mi

canım benim son regl 3 Kasım ve 12 haftaligim suan.
senin geç döllenme olMuş bence hemen yarın doktora gitmelisin tarlusal kullanmissin sor bakalım

Aile hekimine gittim ve çok güvendiğim bir doktor tanıdığıma danıştım tarlusal zararı olmaz dedi. Ekimde de adetim gecikmişti. Yani sat tarihine göre hesap yanlış olur sanırım. Çünkü adet 1 ay gecikmişken kan testi negatif çıkmıştı. Kan testi yanlış olabilir mi? Vajinal ultrason da da bakıldı yoktu.

hiçbir fikrim yok canım ya şimdi yanlış olur ne soylesem

hcg yuksek olmasinin sebebi neymis ogrenebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…