Arkadaşlar yüsek giriş katında oturanlara sormak istiyorum .Memnunlar mı?Varsa sorunlar nelerdir?Ev almayı düşünüyoruz yüksek giriş hakkında pek bilgim yok.Yardımcı olursnız memnun olurum.
Kardeşimle eşi giriş kat ama yüksek girişte oturuyor..
Gerçi şu an taşınma aşamasındalar..
En büyük memnuniyetsizlikleri yoldaki tüm gürültünün içeride duyulması ve eş,dost,akrabaya evde yokuz numarası yapılmaması..Klimanın dönen pervanesi bile evde olduklarının işareti..
ben tavsiye etmem yüksek girişler çok gürültülü oluyo kapı otamatik sesi felan artı balkon problemide oluyo yeni binalarda girişlerde balkonda yok ben o yönden çok problem yaşıyorum bu yüzden taşınmayı düşünüyorum ama eşim istemiyo taşınmaktan korkuyo
Biz de yüksek gririşte oturuyoruz kesinlikle tavsiye etmem. Dışarının bütün gürültüsünden tut da yukardan bişi silkeleyenler atanlar hepsi camın önünde oluyo bir de binaya gelen geldiği numarayı bilmeyen kapının açılması için alt kattaki zillere basıyor acayip sinir oluyorum.alsanaalsanasmile
almor sana katılıyorum.
devamlı bizim zilde deneme yapılıyorr. gıçık bir durum.
bir gün eve geldim hastaydım. yatacam, gürültüden yatamadım. kötükedihüso milletin üstüne atlayasım geldi sinirden.
Bende yüksek girişte oturuyorum kaldırımdan penceremin yüksekliği yaklaşık 3mt. ama sokağın sesi olduğu gibi evimin içinde. gürültü yüzünden camlar açık oturamıyorum onun dışında bir problemim yok memnunum. hee birde pancerelerde parmaklık olduğundan temizlik biraz daha zahmetli hale geliyor.
bend eyüksek girişte oturuyorum.
benim sıkıntım yolun sesi değilde
bütün apartmanın hep asansör olayları gelen gidenleri
konuşmaları bitmiyor
evde yüksek sesle konuşmaya korkuyorum
keşke bir üste olsaydımm
inanın eşimle bile şöyle rahat rahat :)
kavga etmeye korkuyorummm
5 sene yüksek girişte oturdum. Arkadaşların dediği gibi otomatik kapı sesi, çok rahatsız ediyor. Asansörsüzdü evimiz dolayısıyla kapı önü çok kirleniyordu. Onun dışında bir şikayetim yoktu valla, şimdi kiraya verdim orayı:hulya:
Bir de ilk kat olduğundan herkes bizim kapının önünden geçiyo bütün ayak sesleri konuşmalar filan da evin içinde oluyor. 12 Yıldır böyle oturuyoruz ev almayı düşünüyoruz en önemli kriterimiz bu şu anda yüksek bir kattan almak.kaydirigubbakcemile2