- Konu Sahibi kenyalikiraz
-
Bzmde 180lira geldi.
Ama bbegm var sicaktn klima calostryrm ondn cok geliyorr
evet bu ay bize de çok geldi her zamankinden.
Bedaş özelleştigi için kımsenın haberı olmadan boyle bır degısıklıge gıdılmıs .....
Dilekçe verılmesı sartmıs yoksa her ay boyle yuksek fatura odemek zorunda kalıcaz....
ve hatta aylardır uygulanan bır degısımmıs lakınn bu denlı abartmamıslar ...
sımdı herkesın tepkisini alıyorlar .....
ulan ne adi herifler ya özellestırılmeyen kurum kalmadı arkadas ceberesınıde bız cekıyoruz ...
evet ben de neden bu ay böyle oldu diye hayıflanıyordum teşekkür ederim bu konu sayesinde dilekçeden haberim oldu biz de dilekçe verelim bakalım inşallah normale döner.
konuyla ilgili hürriyette de bir yazı var.
dilekçe ile fazla kısmı gerin alabilirsiniz yazıyordu
Elektrikte vatandaşlara şok fatura - Hürriyet EKONOMİ
Arkadaşlar; 3 zamanlı tarifede saat 06 ile 17 arası normal, 17 ile 22 arası iki katı, 22 ile 06 arası yarı yarıya ücret ödüyorsunuz. Birim fiyatı şu an bilmiyorum ama araştırmanızı öneririrm. Ben 4 yıldır 3 zamanlı tarifedeyim, hiç de öyle %20 kar etmedik. Kısaca elektrik pahalı. Üstelik çamaşır, bulaşık vs için saatin 22 olmasını bekliyorum eğer çok çok acil değilse. İşin bu boyutu da var.
elektrık tabıkıde pahalı herseyın pahalı oldugu gıbı ....
ama şu var sen 4 yıldır bu tarıfedesın bızde otomatık bu tarıfedeydık ama vatandastan habersız tarıfe degısıklıgı yasanıyor hıcbırseyden haberdar degılsın bır anda şok oluyorsun ....
bız 3 zamanlı tarıfedeyken faturamız 70 gelıyordu bu ay gelen 90 küsür sence burda apaçık ortada olan bır kumpas duzmece yok mu ?
ki elektrıge herhangı bır zam haberı yokken ??
ve sunuda dusunelım herkesın aylık kullanımı teknolojık aletlere gore degısıyor bıze 70 gelırken komşuya 100 gelıyordu
şuan bıze 90 ona 140 gelmiş aynı kullanım ek bırsey kullanmadık ek bırsey almadık fazladan bırsey etmedık nedir bu fark ?
Evet, ben ilgili haberi sonradan okudum. Bilgilendirmeden tarife değişikliğine gidilmiş. Haklısınız. Başvuru halinde fazla ödenen paranın iade edileceği yazılmış.
Bu arada benim bulunduğum bölge Boğaziçi elektriğe bağlı değil ama yine de yapılan haksızlığa üzüldüm. Umarım hakkınızı alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?