yüksek fsh ve düşük amh değeri

hansssel78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
4
0
46
37 yaşındayım evliyim 28 yaşında iken istenmeyen gebelik ve kürtaj oldum geçenlerde sistid için dr gittim kan tahlili sonucu fsh;56 amh ;0.03 çıktı erken menepoz dendi ilaçsız düzenli adet görüyordum hiç bir belirti vermemişti şoktayım bebek istiyordum bir prof.a başvurduk doğum kontrol hpına başlattı sanırım fsh baskılımak için adetin 2. günü tekrar istedi beni dünyam başıma yıkıldı bebeğim olma şansı varmı yoksa boşamı uğraşıyorum

düzenli adt olman demek yumurtlamada problemin yok demekki.bence bitkisel şeyler deneyebilirsin.benim fsh 80lerde ve ben ilaçsız adet olamıyorum.sen benden cok daha sanslısın

Allah ol derse olur ona sığınıyorum şimdi daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum habire kuru incir yiyorum

Merhabalar :
Yumurtalık rezervını gosteren en hassas test sag ve sol yumurtalıktakı 3-9mm capındakı folıkul adı verılen yumurta ksecıklerını saymaktır. Dıger bır onemlı test AMH ve fsh hormon duzeylerıdır. amh duzeyınızin düşük olusu fsh duzeyınızın yuksek olusu yumurtalarınızın erken tüketıme gittigını dusundurmekte.
0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Yapılacak ultrasonografıde yumurtalık kontrolunuzun de yapılması ile ızlenmesı gereken yollar hakkında bılgılendırıleceksınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…