• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek crp ve ateş

dyakamoz

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
2.272
9.712
358
İstanbul
Herkese merhabalar, oğlum 5 yaşında. Anaokuluna başladığından beri malum hastalanıyor. Ateşlenince bir süre evde takip edip ateşi düşmüyorsa ya da başka şikayetleri ekleniyorsa doktora götürüyorum.
Birkaç gündür rahatsızdı ateşi yükseldi.
İlk etapta evde takip ettim 6 saat aralıklarda ateş düşürücü verdim. İyiye de gidiyordu ancak 3. Gün korkutacak derecede ateş nüksetti hemen acile getirdik. Kan testinde crp çok yüksek çıktı. Antibiyotik yazıldı eve geldik ama ateş düşmeyince yeniden hastaneye döndük ve yatış verildi:(
O kadar keyifsizim ki. Anksiyetem azdı, sürekli ya düşmezse ya kötüye giderse diye içim içimi yiyor. Zaten anksiyetem var çocuk konularında adeta kendimden geçiyorum..
Daha önce beta virüsü kapmıştı onda da epeyce zorlandık ama evde antibiyotik ile atlattık hastaneye yatış olunca panikledim.
Oğlum da çok halsiz artık onu gördükçe daha çok üzülüyorum böyle konularda hiç sakin kalamıyorum.
Tecrübeli anneler bir şeyler yazarsa sevinirim. 30 kat yüksek dedi doktoru. 16 civarı..

Back