YUKSEK BETA CIKMASI TEHLIKELIMI LUTFEN YARDIM

MaryJane25

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
47
12
18
Arkadaslar herkese merhaba kac gundur dusunmekten cildiricam sizin fikirlerinize ihtiyacim var 4+5de beta 7000cikti doktor tek kese gordu simdilik ama bem korkuyorum intermette yuksek beta hcg down sendromu olabilir diyor bu dogrumu lutfen benim gibi olanlar yazabilirmisiniz simdidem tesekkurler

Cnm 4+5 e göre bence iyi değerin. Belki tek yumurta ikizi de olabilir. Down ihtimali olduğundan doktorun bahsetti mi?

Cnm 4+5 e göre bence iyi değerin. Belki tek yumurta ikizi de olabilir. Down ihtimali olduğundan doktorun bahsetti mi?
Hayir ya doktor bisey demedi aslinda herseyi internette arastirmak iyi degil ben cok arastirdim oyle goruncede strese girdim sonra belki birileri burdan bana yazar diye konu actim canim

Hayir ya doktor bisey demedi aslinda herseyi internette arastirmak iyi degil ben cok arastirdim oyle goruncede strese girdim sonra belki birileri burdan bana yazar diye konu actim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…