• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüksek amh

Ben adet dışı baktırdım
Bildiğim kadarı ile amh hormonuna aadetin 2. Veya 3. Günü bakılır. Adet dönemi dışındaki sonuçlar genelde yanıltıyor.

Eklentiler

• IMG_7108.jpeg
    IMG_7108.jpeg
    188,9 KB · Görüntüleme: 12
Ben reglinin 3. Günü baktırdım 3.5 gibi bi değer çıktı polikistik var dedı dr zaten ultrasyonda da göründü ilaç verdi yumurta gelişimini takip ediyoruz muhtemelen sende de polikistik var ama bu cocuk olmasına engel değil tedavilerle yumurta geliştirebiliyorlar artık

Bildiğim kadarı ile amh hormonuna aadetin 2. Veya 3. Günü bakılır. Adet dönemi dışındaki sonuçlar genelde yanıltıyor.

Aslında bazı doktorlar adet zamanında bakılmalı diyor bazılarıysa herhangi bir günde olur diye ben de bilemedim şahsen

Aslında bazı doktorlar adet zamanında bakılmalı diyor bazılarıysa herhangi bir günde olur diye ben de bilemedim şahsen
Valla açıkcası ben hiç duymadım adet dışında. Hatta brisi bana adet başlaması ile eski yumurtalar atılıyor yeni yumurta oluşumu başlıyor. Önemli olan yumurtalar ilk oluşurkenki hormonlar ve sayısı demişti.

Valla açıkcası ben hiç duymadım adet dışında. Hatta brisi bana adet başlaması ile eski yumurtalar atılıyor yeni yumurta oluşumu başlıyor. Önemli olan yumurtalar ilk oluşurkenki hormonlar ve sayısı demişti.

Bilmiyorum doktorum adet dışıyken yaptırdı 🤷🏻‍♀️

Back