Mutfak Dekorasyonu yukleyebilirsem fikir almak istiyorum

ayynbeyaa

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
75
1
6
35
İstanbul
Kizlar ben gecen yil evimi tadilat yaptirdim.elimin degdigi hersey lake,mutfak degil.burda cok okumustum kullanisli degil diye cesaret edemedim.simsu pismanim.henuz kullanmadim bile ama en azindan kapaklarini degisebiliriz diye konustuk esimle.zaten alisigizda herseyimiz cifdikis oluyo
ne hikmetse..
Simdi kasasi krem gordugunuz gibi.ben burayi nasil yapmaliyimki bi daha pisman olmayim
33KUrC.jpg (640 x 480 pixels)
2E5gFW.jpg (640 x 480 pixels)
1F3qEr.jpg (640 x 480 pixels)
MtfeauZj.jpg (640 x 480 pixels)
http://www.yukleresim.com/TqK:32::24:5:

Son düzenleme:
bence böyle de güzel. ama benim favorim düz beyaz/krem dolaplar. illa renkli olacaksa da üstü beyaz altı abonoz olabilir.

Cok sagolun cevap verdiginiz icin.krem mecburen kullanicam zaten cunku sadece kapaklarini degistirebilirim.
Abonozla kremi yazligimda kullandim cokta guzel oldu aslinda burayada yapabiliriz

Cok sagolun cevap verdiginiz icin.krem mecburen kullanicam zaten cunku sadece kapaklarini degistirebilirim.
Abonozla kremi yazligimda kullandim cokta guzel oldu aslinda burayada yapabiliriz

Merhaba
Bizim mutfağımızın değişimden önceki kapak renginin biraz koyusu mebran mı kapaklar?
Yada balon ?
Yepyeni mutfak ama insanın da içine sinmediyse kullanmak Hele de mutfak gibi bir alan da zor olur.
Siz kasa rengine çok takılmayın bence ama krem ağırlıklı olsun kapaklar krem ve abanoz
Yada zebrano şık durabilir yinede karar sizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…