YUH BU FİYATA AYAKKABI MI OLUR DEMEYİN:) 8. SAYFANIN SONUNA GELİN

Tatlimm bende hem elbise var hem bikini ustu h&m victorias secret filan.. 1.-6. Sayfalar arasi... Bedenler uyuyorr

www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738156

resim alayım görmeden bişiy diyemem canım

canım bendeki tatillik ürünler böyle

bu elbise 5 tl oldu üstü 36-38 bedene göre eteği çan olduğundan 40 bedene olur

istersen elbise istersen bluz olarak kullanabilirsin farklı bir havası var

pareo tarzı içi astarlı plaj elbisesi,önü kısa arkası uzun çok şık bir model , sadece bir kez giydim bana bol oluyor,
astar ve tül detayı olduğundan bedenine uyacağını düşünyrm

37 numara dolgu topuk ayakkabı bu da 5 tl

Canm bendede şimdilik bunlar düşünürsen detaylı foto atarım ☺️

Eki Görüntüle 1199165 Eki Görüntüle 1199166 Eki Görüntüle 1199167 Eki Görüntüle 1199168 Eki Görüntüle 1199169 Eki Görüntüle 1199175

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siyah ayakkabı kaç numara canım. askılı puanlı elbise ve manken üzerinde duran elbise kaç beden ve hepsinin fiyatı

Merhaba,
Siyah ayakkabı 40 numara ama ben 39 giyiyorum tam geliyo kalıp farkı yani, markası stradivarius bi kere bile giyme fırsatım olmadı 40 tlye veririm, askılı puanlı elbise 38 beden önünde yırtmacı var istersen kapattirabilirsin dikkat ettin mi bilmiorum alt kısmı fırfırlıdır, 25tl, en son da mankenin üstünde dedigin elbise aslında örnek olarak konulmuştu ordaki diğer fotoğraflrda var olan resimdeki elbise var bende, mankenin üstündeki aynı koleksiyonun aynı deseni ve kumasından sadece farklı bir model elbise, 36 bedendir, marks and spencerın exclusive koleksiyonundan baya tuzlu bi elbise , 60 liraya veririm.

mayon kaç beden canım. acil mayo lazım.birde fiyatını yaz tekrar tekrar dönüp sormim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…