Yücel Karaman Brüksel Tüp Bebek Merkezi hk

Dlk3534

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
3
0
40
düşüklüğü sebebiyle Amh1,04 tüp bebek tedavisi görmeye karar verism.Aklımda semra kahraman ve brüksel Hüsamettin ve yücel hoca var.İleri yaşta tecrübeli olmaları benim için önemli.Benim durumumda olan arkadaşlar dikir verirse çok mutlu olurum 🌸

düşüklüğü sebebiyle Amh1,04 tüp bebek tedavisi görmeye karar verism.Aklımda semra kahraman ve brüksel Hüsamettin ve yücel hoca var.İleri yaşta tecrübeli olmaları benim için önemli.Benim durumumda olan arkadaşlar dikir verirse çok mutlu olurum 🌸
Bence aralarında çok fark yok . Ben Semra Kahramanin Hastanesi'ndeyim . İlk gorusmemi de histereskopimi de o yaptı .Henuz transfer olmadım birşey diyemem . Yücel hoca da arkadaşımın operasyonunu yaptı . Bende görüştüm kendisi ile hatta .Yucel hoca ile Semra hoca da arkadaş zaten . Yapılacak şeyler konusunda ikisi aynı ekolden geliyor gibi geldi bana . Cem Çelik de Brüksel tıp merkezine geçmiş . Belki onunla da görüşebilirsiniz . Aklınızda olsun . Şimdiden hayırlısı olsun .

Bahçecideki cem hocada o hastaneye geçmiş canım onu da düşünebilirsin

Brüksel tüp bebek merkezi ile görüştünüz mü acaba fiyat konusunda ne diyorlar biliyor musunuz?

38bin ilaçlar hariç geçen hafta aradım. K.maraşta yaşıyorum. Depremden dolayı İstanbul'dan korkuyorum artık. Yücel hoca işinde çok iyi bir doktormu acaba yeni yorum pek yok
Merhabalar bende çok araştırmama rağmen yücel hocaya denk gelememıstım malesef tam bahcecıye baslıcakken bana teshısı koyan doktorum antepte o benı yücel karamana yonlendırdı ıyı kı gıtmısım hipo konusunda doktor arayısı ıcındeydım cunku hıpolulara cogu ıgne yaramıyor ve bunu cogu kısı bılmıyor yucel hocaya hangı ıgne ıla baslayacagımızı soyledıgınde dırek guvenımı kazandı .Başladım ve çok şükür pozıtıfı gordum .Rabbım tum anne yolundan olanların ve yanısıra bızlerın sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasıp etsın

38bin ilaçlar hariç geçen hafta aradım. K.maraşta yaşıyorum. Depremden dolayı İstanbul'dan korkuyorum artık. Yücel hoca işinde çok iyi bir doktormu acaba yeni yorum pek yok
Ben Yücel hoca için değil de Cem hoca oraya geçmiş o yüzden merak etmiştim. Diğer merkezler ile aynı fiyatı hemen hemen ek bi ücreti yoksa eğer.

X