• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YSK sistemi bu tweet'lerden sonra mı kapattı?

in vino veritas

in aqua sanitas
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
23.910
63.650
598
YSK sistemi bu tweet'lerden sonra mı kapattı?

1 Kasım seçimlerinde oy sayımı sürerken, YSK'nın seçim takip sistemini kapatmasıyla ilgili çok ciddi bir iddia ortaya atıldı.

1 Kasım seçimlerinde oy sayımı sürerken, YSK'nın seçim takip sistemini kapatmasıyla ilgili çok ciddi bir iddia ortaya atıldı.

Twitter üzerinden İstanbul'un bazı ilçelerindeki seçmen sayısı ile ilgili rakamlar paylaşan bir kullanıcı, sayının normalin üzerinde arttığını vurgulamasının ardından YSK'nın seçim takip sistemini kapattığı iddia edildi.

İşte o tweetler;

image.webp
image.webp
image.webp

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...istemi_bu_tweet_lerden_sonra_mi_kapatti_.html

Daha oyların yarısı bile açıklanmamışken sayıların bu kadar artmış olması gerçekten garip. YSK nın sitesine girmiş olan var mı? Görseller YSK sitesinden mi alınmış? Kişiyi tanıyan biri ya da, güvenilir midir? Kesinlikle soruşturulmalı.

Dur daha çok var. Ama bir ile yaramayacak, biliyoruz...

Muhalefet aslinda simdi muhalefetligini göstermek zorunda. Secim gününde Ysk'nin kapatilmasi cidden cok önemli.

Ki zaten hic bir ülkede bir secim 2 saatte aciklanmaz. Nasil oluyorda gecen secimlerde ancak gece yarilara kadar sonuc oluyordu, hatta neyin noldugu ertesi gün belli oluyorduda bu secim 2 saatte bile degil ve bitmisti?

Bu bir taktiktir. Oldu bitti'ye gettirerek millete olmayan zaferlerini yutturmaya calisiyorlar.

Muhalefet aslinda simdi muhalefetligini göstermek zorunda. Secim gününde Ysk'nin kapatilmasi cidden cok önemli.

Ki zaten hic bir ülkede bir secim 2 saatte aciklanmaz. Nasil oluyorda gecen secimlerde ancak gece yarilara kadar sonuc oluyordu, hatta neyin noldugu ertesi gün belli oluyorduda bu secim 2 saatte bile degil ve bitmisti?

Bu bir taktiktir. Oldu bitti'ye gettirerek millete olmayan zaferlerini yutturmaya calisiyorlar.
Muhalefet? Hani suan susan?

Muhalefet? Hani suan susan?

Iste sorun burda! Hepsi beraber birlesse, sesleri ciksa neler olur! Umarim bu sessizlik su an taktik olusturduklari icindir. Saglam kafa ile düsünüp öyle hareket etmek istediklerini icindir. Aksi takdirde akp hile kazanmis olmaz, muhalefet'in sayesinde kazanmis olur.

Sabahlara kadar secim sonucu bekledigimiz de oldu ama secimin bitmesinden 2 saat sonra sonuclarin aciklandigini ilk defa gordum.

hayirlisi be gülüm :KK51:

Iste sorun burda! Hepsi beraber birlesse, sesleri ciksa neler olur! Umarim bu sessizlik su an taktik olusturduklari icindir. Saglam kafa ile düsünüp öyle hareket etmek istediklerini icindir. Aksi takdirde akp hile kazanmis olmaz, muhalefet'in sayesinde kazanmis olur.

HDP hukuk yoluna basvuracaklarini belirtmişti bi ara... Hukuk... :)

Tek bir soru. Gerçekten değişeceğine dair inancin var mi kararsiz?

HDP hukuk yoluna basvuracaklarini belirtmişti bi ara... Hukuk... :)

Tek bir soru. Gerçekten değişeceğine dair inancin var mi kararsiz?

Pek bir umudum yok acikcasi. Biri oylar aciklandiginda "bir musibet, bin nasihattan daha iyi" demisti. Ne bilim bende artik yigiliyorum. Surda ankarada bomba patlamasina sevinenler vardi, hepsine terorist deyip "orada isleri neydi, hak ettiler" diyenler vardi. Bu düsüncede olan insanlar ile artik bas edilemez. Onlarda kim bilir birseyler yasayarak ögrenirler. Ki korkarim yine en cok biz herseyi yasayacagiz. Yine sol görüslü insanlar ezilir, ankarada görüsleri icin öldürülürler... :(

muhalefet gelsin, bana şikayet etsin. bi büyük açar ne olacak bu memleketin hali deriz. iyi haydari ve deniz börülcesi yaparım, HDP de acılı ezme getirir ohhh mis.
bence yargıya falan boşuna gidip yorulmasınlar, hem adam gibi organize olup sistemi takip edemedikleri çıkıyor ortaya madara oluyorlar, hem de bi halta yaramıyor zaten.
biz 65 yıldır yaptığımız gibi rakı masasından kurtaralım ülkeyi MHP'lilere ricam gelirken Bahçeli'yi AkSaray'a bıraksınlar, ona yağmurlu havada çay kaşığıyla su vermem.

Merhaba dünyalı ben bir AKP li :)

Ya simdi bunu yazan şahsiyet himm kesin doğru söylüyor öyle mi ben Beylikdüzünde oturuyorum bir çok kişi zaten AKP li etrafımda çoğu da açık haa hani sikmabaş! Değil...

Neyse daha önceki belediye seçimleri zaten burda yusuf uzun du AKP , sonra ekrem imamoğlu oldu CHP yanı halkin iradesi yani

Simdi zaten bu hakkıydi demenizi beklemiyiruz biz

Yoksa diğer partiler zaten olmalıydı değil onun verdiği istatistikler doğru mu

Peki kuzenim d bakir da öğretmen ve cooookkkk AKP ki var diyo anket o bu peki neden HDP yüzdesi fazla

Yanı şuan ne demmeizi bekliyirsun onu da bilmiyorum haklisin siz mi iktidar olun deyip kenara cekilelim ne yani b düzü avcılar vs nüfus da mi calisiyorsun

Offf valla illa sulandiracaksiniz :)

Back