Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar aranızda bu markanın sampuanını kullana varmı nette cok memnun olan var ama ay sonu indirimini bekliyorum bende alıcam bi deniyim burda deneyen varsa yazabilirmi memnun kalan varmı
Merhabalar uzun yıllardır saç dökülmesi problemi yaşamaktayım. Önceden gür ve kalın telli olan saçlarım şu an çok çok ince telli ve eski halinin 1/10 u kadar. Evin her yeri saç, tüm kıyafetlerim saç. Eşim saç kestirmeme takıntılı saçlarım çok uzun ama çalı süpürgesi gibi Kısaca saçımda her türlü problem mevcut. Şu anda saçlarımı sıkı bir topuz yapamıyorum alnım açıldığı için. Yves Roche ye gelince. Bir dönem yıpranmış saçlar için olan serisini kullandım. Her ürününü aldım. Bir yıkamadan sonra maske yaptıysam diğerinde krem bir diğerinde kil maskesi yaptım. Banyodan sonra 1 tel bile saçımın dökülmediğini fark ettim. Saçlarımın görünümü değişti canlandı ve parlamaya başladı. Tek problem market şampuanlarına alıştığım için silikon içerikli şampuanların yumuşaklığını vermiyor bitkisel şampuanlar. Saçlarımın sertleşmesi şampuana alışana kadar garip geldi bana. Bu deneyimden sonra artık ciddi anlamda kel kalmış anneme yves rocher saç dökülmesi setini aldım ve programlı bir şekilde kullanması için teşvik ettim. Annemin 20 yıldır yaşadığı dökülme problemi son buldu ve artık saç derisi görünmüyor dışarıdan bakıldığında. Ancak bire bir belirtilen şekilde kullandığını özellikle vurgulamak isterim. Ben o kadar titiz kullanmadım hiç bir ürünü. Ama insanoğlu hep daha iyinin arayışı içinde. Yves Roche den sonra 2 farklı şampuan kullanıp bitirdim ve elde ettiğim bütün ilerleme kayboldu her şey eskisi gibi. "Acaba daha etkili bir ürün var mıdır" düşüncesiyle yaklaşık bir saattir sitede üyelerin deneyimlerini ve yorumlarını okumaktayım. Sonuç olarak birazdan yine Yves Roche yıpranmş şaçlar serisini satın alacağım. Ve çok uzun bir sürede kullanacağım