Yrd.Doç. Süleyman Taş

19 ocakda ameliyat oldm fakat şuan burnum eski burnumdan daha geniş ve yamuk oldu ben 6.00 tl yaptırdım 12.00 tl olmuş sanırım bence üstüne biraz daha para koyun emre ilhan yada teoman öztürk'e yaptırın kızlar .5 kasımda süleyman taş' a randevu aldım revizyon isticem hiç memmun degilim .

Kime alemiyat oldunuz peki?

kesinlikle şimdiki aklım olsa kredi ceker gercekten teoman öztürk, emre ilhan , güncel öztürk'e yaptırdım . fiyatı cok pahalı geldiği için yaptırmadım . bir kere olan birşey bence iyice düşünüp karar verin

Teoman ozturk demisin ? Teoman dogan mi demek istediniz ?

barış cakır ,teoman doğan emre ilhan bunlar iyi bir tane daha var o biraz fiyatı tuzlu yakup avşar yakın bir arkadasım yaptırdı ona onuda şiddetle tavsiye ediyorum .

Arkadaşlar kesinlikle paranızı biriktirin iyi bi doktora olun. Ben 5 bine ameliyat oldum ve bilinen bi doktordu. Hiç memnun değilim psikolojım alt üst oldu. Gerçekten burun 1 kere yapılan bir şey. İyi düşünün derim.

Canım bende Süleyman Beye ameliyat oldum. Çok memnunum. Çok iyi araştırma yapmadan kolay kolay kimseye güvenemem. Senin sanssızlıgın olmuş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…