Burnumda kırılmadan dolayı şekil bozukluğu var. Estetik ameliyatı olmaya karar verdim. Yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine Ömer beye önümüzdeki hafta muayene olucam. Kendisine estetik ameliyatı olan var mı?
Sizden sonra bende biraz arastirdim gercekten cok guzel sonuclar var yaptigi islerde, herkes de gayet memnun :)
Randevu aldim haftaya kendisine muayne olucam :) tesekkurler canim
Ne kadar ödemişdin canımBen 2 yıl önce Ömer beye burun estetiği ameliyatı oldum. Burnumun şeklinden rahatsızdım. Aynı zamanda nefes almada da zorluk çekiyordum. Ömer bey burun etlerimin büyük olduğunu ve burnumun içerisinde kemik eğriliği olduğunu nefes almama bunların engel olduğunu söyledi. Kendisi tecrübesiyle beni etkilemişti doğrusu. Kendisine güvenerek ameliyat olmaya karar verdim. Burnumun iyileşme süresi 1 hafta kadar sürdü. Ameliyattan sonra 23 yaşıma kadar rahat nefes alamadığımı farkettim. Tek pişmanlığım bu ameliyatı 23 yaşıma kadar beklemiş olmam. Ömer bey 18 yaşında bile yapılabileceğini söylemişti çünki, keşke daha önce tanısaymışım kendisini. Neyse ki artık rahatım. Şuan nefes almada hiç bir sıkıntı çekmiyorum. Estetik açıdan ise yüz hatlarıma uygun ve doğal bir burun yaptı. Siz de estetik düşünüyorsanız eğer şiddetle tavsiye ederim kendisini.
Canim muaynehanesi var Ataşehirde. Salı muayne olmaya gidicem:) yazarım buraya gittikten sonra :)Hangi hastanede canım bu hoca
Kendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttıMerhaba,
Ömer beye ameliyat oldum puan çok yeni emanet gibi duruyor ama beklememi söyledi değişeceğini söyledi. Kendisini forum sitelerinden falan araştırmıştım ve herkes çok yardımcı olduğunu ilgilendiğini falan yazmıştı ama bana aksine gergin geldi hatta muayane gününde aceleci ve bilemiyorum biraz aşağılayıcı tavrı beni rahatsız etti ama Melike hemşire ve diğer kızlar gerçekten çok tatlıydı ve benim başka bir uygun zaman aramam imkansız gibi olduğundan uğraşmak istemedim ve oldum on gün önce puan tekrardan bir okudum da yorumları ya aynı kişiden mi bahsediyoruz ya da ben mi yanlış yorumladım dicem ama kızkardeşim de yanımdaydı ve o da yadırgadı tavrını bilemiyorum kontrole gidince nasıl olacak bakalım
Benim gibi bu yorumları okuyup gidince kendinizi kötü hissetmeyin diye yazıyorum çok beklentiye de girmiştim açıkçası neyse tek ümidim güzel bir iş çıkarmış olması
Umarım benim ki şaşırtmazKendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttı
Yaa acaba benim ki nasıl olacak hoff 12 gün oldu ameliyat olalıKendisiyle yüz yüze görüşmedim , asistanıyla bi görüşmem oldu revizyon için .. tamam çok yoğun vs ama değerlendirme yapmadan kestirip attılar .. istedikleri para da az birşey değil .. yaptığı bazı burunlar gerçekten iyi bazılarıda beni şaşırttı
Sonuc nsl memenunmusun canim resim atabilrisinizMerhaba,
8 ağustosta ameliyat oldum Ömer beye,
Profesyonel bir havası var yani şu an burnumu beğenmiyorum ama güzel olacağına inanıyorum o güveni verdi ki yaptığı burunlar gerçekten güzel. Benim çok yeni olduğundan kalkık ve biraz şişler var. Biraz vakit geçsin bi otursun burnum yorumlarımı yazarım buraya
Habgi dr canim kafam karisti ömer faikbenim arkadaşımda burnunu yaptırdı bu doktora malesef hüsranla sonuçlandı. burnunun kötü olduğuna mı yansın yoksa durumu kabul etmeyen agresif davranan doktorun tavırlarınamı. aynı doktora yaptıran 2-3 kişiye daha şahit olduk malesef burunlar yamuk.ama doktora sorduğunuzda değil diyormuş.çok üzücü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?